Ελλάδα: Δεύτερο δυνατό τεστ με τη Σλοβενία

Η Εθνική Ελλάδος θα υποδεχτεί τη Σλοβενία στο ΟΑΚΑ, στο δεύτερο δυνατό τεστ της, εν όψει της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου (19:00).

Η ελληνική ομάδα θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της επί των Σλοβένων, μετά το 98-91 πριν δυο ημέρες στην Λιουμπλιάνα. Ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει να δει από τους διεθνείς καλύτερη αμυντική λειτουργία στο συγκεκριμένο ματς και παράλληλα θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, για την πορεία της προετοιμασίας. Μετά το συγκεκριμένο ματς, θα ακολουθήσει το τουρνουά Ακρόπολις. Σε αυτό η «επίσημη αγαπημένη» θα αντιμετωπίσει στις 8 Αυγούστου τη Σερβία (19:45) και στις 10 του ίδιου μήνα την Ιταλία (19:45).

Στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης με τη Σλοβενία, η ελληνική ομοσπονδία θα τιμήσει τον Νίκο Γκάλη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Η φανέλα του κορυφαίου Έλληνα καλαθοσφαιριστή όλων των εποχών θα αποσυρθεί. Οι έως τώρα εκτιμήσεις της ΕΟΚ κάνουν λόγο για κατάμεστο γήπεδο, με αρκετούς φιλάθλους να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον αστέρα των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 18 φορές κατά το παρελθόν, με την Ελλάδα να μετράει 13 νίκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.