Σερβία: Με Γιόκιτς κόντρα στην Ελλάδα

Με την πιθανώς ισχυρότερη σύνθεση τους θα αντιμετωπίσει η εθνική Σερβίας την Ελλάδα στον αγώνα των παραθύρων της δεύτερης φάσης, ενώ με το ίδιο πολύ ισχυρό ρόστερ θα αγωνιστεί και στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ.

Η Σέρβικη ομοσπονδία μπάσκετ ανακοίνωσε την προεπιλογή του Σβέτισλαβ Πέσιτς στην οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται ο ΜVP του ΝΒΑ Νίκολα Γιόκιτς αλλά και ο MVP στις δύο τελευταίες Ευρωλίγκες Βάσια Μίτσιτς.

Μόνοι απόντες ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και ο σέντερ Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Η Σερβία αρχίζει τους αγώνες της στη δεύτερη φάση των παραθύρων για την πρόκριση στα τελικά του παγκοσμίου Κυπέλλου εντός έδρας στις 25 Αυγούστου κόντρα στην εθνική μας.


Αναλυτικά κλήθηκαν οι εξής παίκτες: Βασίλιε Μίτσιτς, Μίλος Τεόντοσιτς,Αλέκσα Αβράμοβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς,Νίκολα Κάλινιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Νίκολα Γιόβιτς, Ντέγιαν Νταβίντοβατς, Όγκνιεν Ντόμπριτς,Νεμάνια Μπιέλιτσα, Αλεκσέι Ποκουσέβσκι, Φιλίπ Πετρούσεβ, Μπόρισα Σίμανιτς, Άλεν Σμάιλαγκιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Ντούσαν Ρίστιτς, Μάρκο Γιάγκοντιτς – Κουρίτζα, Μπάλσα Κοπρίβιτσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.