Η νίκη στους Ισπανούς, το χειροκρότημα στους Ουκρανούς (hls)

Σε μία πολύ δύσκολη μέρα για την ανθρωπότητα και πολύ περισσότερο για την Ουκρανία, η Ισπανία νίκησε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 88-74 και χάρισε το πιο ζεστό χειροκρότημα στους παίκτες του Μπαγκάτσκις στο φινάλε.

Δεν είναι μυστικό πως το μυαλό των Ουκρανών ήταν στην πατρίδα τους, που βομβαρδίζεται από τη Ρωσία και στους συγγενείς τους που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο. Άλλωστε ήταν κάτι που είχαν εκφράσει από το πρωί της σημερινής ημέρας.

Ακόμη κι έτσι πάντως βγήκαν στο παρκέ, μάζεψαν τα… κομμάτια τους και προσπάθησαν να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Και το κατάφεραν σε κάποια διαστήματα, όμως δεν ήταν αρκετό ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη.

Η Ισπανία ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, “έχτισε” από πολύ νωρίς διαφορά ασφαλείας και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ποτέ από τον αντίπαλο. Χαρακτηριστικό είναι πως η διαφορά άγγιξε ακόμη και το +32 (69-37) λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Κορυφαίος της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο ήταν ο Κίνο Κολόμ της ΑΕΚ με 14 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο ΛόπεςΑροστέγι με 15 πόντους. Από την Ουκρανία ξεχώρισαν ο Ραντλ με 21 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ και ο Πουστοβόι με 12 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 45-29, 73-46, 88-74.

Η στιγμή του αγώνα, πάντως, ήταν μετά την ολοκλήρωση των 40 λεπτών. Όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι και μαζί με τους παίκτες της Ισπανίας χειροκρότησαν παρατεταμένα τους παίκτες του Μπαγκάτσκις, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και ειρήνης με αφορμή τους βομβαρδισμούς της Ρωσίας στην Ουκρανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.