Ντόρσεϊ: «Στόχος είναι πάντα το μετάλλιο» (vid)

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αναφέρθηκε στην εικόνα της Εθνικής ομάδας στην άμυνα στο ματς με την Πολωνία και δεν δίστασε να αναφερθεί στο μεγάλο στόχο του Eurobasket.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής γκαρντ στην κάμερα της ΕΡΤ: 

«Η ομάδα χτίζεται σταθερά και αργά για να είναι έτοιμη για το Ευρωμπάσκετ. Γινόμαστε ομάδα όσο περνάει ο καιρός. Επιθετικά βρίσκουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας, είχαμε καλά σερί. Στην άμυνα θα βρούμε αυτό που μας κάνει καλύτερους. Σιγά σιγά βελτιωνόμαστε. Για να πάμε καλά πρέπει να δουλέψουμε στην άμυνα. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήμασταν καλοί με την Πολωνία και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό.

Η δουλειά μου είναι όταν είμαι ελεύθερος να παίρνω τα σουτ. Ήμουν ελεύθερος και πήρα τα σουτ, η αντίπαλη άμυνα είχε χτίσει τοίχος μπροστά στον Γιάννη και έτσι είχα χώρο εγώ. Χτίζουμε αυτοπεποίθηση μέσα από την προπόνηση. Μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα στο Ευρωμπάσκετ. Στόχος είναι πάντα το μετάλλιο.

Νιώθω εξαιρετικά παίζοντας στην Εθνική. Απουσίαζα τα προηγούμενα χρόνια, όμως τώρα είμαι μαζί με τον Γιάννη και παίζω και νιώθω πολύ καλά. Λατρεύω τον κόσμο και πάντα για μένα είναι σπίτι η Ελλάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.