Ελλάδα: Αποθέωσε τις παίκτριές του ο Μασλαρινός

Ο Βασίλης Μασλαρινός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις παίκτριες της εθνικής Ελλάδος, μετά την αναμέτρηση με τη Βουλγαρία, στην οποία πανηγύρισαν την πρόκριση στο Eurobasket.

Ο Βασίλης Μασλαρινός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις παίκτριες της εθνικής Ελλάδος, μετά την αναμέτρηση με τη Βουλγαρία, στην οποία πανηγύρισαν την πρόκριση στο Eurobasket. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων, πως το συγκεκριμένο ματς δεν ήταν καθόλου εύκολο για την ομάδα του και πως χρειάζονταν ιδιαίτερη προσοχή. Παράλληλα, δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα του.

Αναλυτικά, ο Μασλαρινός δήλωσε: “Ξέραμε από την αρχή ότι έπρεπε να παλέψουμε και τα 40 λεπτά κάθε μπάλα, κάθε φάση. Γνωρίζαμε ότι δε θα είχαμε εύκολο έργο. Μόνο αυτές οι παίκτριες θα μπορούσαν να καταφέρουν αυτό που πετύχαμε. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, χτίζαμε σιγά-σιγά διαφορά και στο τέλος ήμασταν αυτοί που χαμογελάσαμε. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να παραμείνουμε πνευματικά και σωματικά σταθεροί και συγκεντρωμένοι ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας που ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολη, καθώς κυνηγούσαμε μεγάλο σκορ. Είμαι περήφανος για την ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα και σε όλο το σταφ για όσα έκαναν προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη. Αυτή η Εθνική έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι μπορεί να καταφέρει μεγάλα πράγματα. Πήραμε την πρόκριση για το Ευρωμπάσκετ που ήταν ο μεγάλος μας στόχος και πλέον πάμε για τον επόμενο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.