Ρούμπιο: «Η αγάπη μου για το μπάσκετ ήταν πάντα εκεί»

Πολύ ξεχωριστή ήταν η χθεσινή (22/2) ημέρα για τον Ρίκι Ρούμπιο, καθώς επέστρεψε στη δράση ύστερα από 305 ημέρες απουσίας, αφήνοντας πίσω τα θέματα ψυχικής υγείας που τον ταλαιπώρησαν.

Μπορεί η Ισπανία να μην τα κατάφερε κόντρα στη Λετονία, όμως ο Ισπανός γκαρντ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, που πάτησε και πάλι παρκέ, τονίζοντας πως ουδέποτε έπαψε να αγαπά το μπάσκετ.

«Νιώθω πολύ καλά, απίστευτα. Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε να είμαι στο παρκέ. Η ατμόσφαιρα είναι θεαματική και οι νέοι έρχονται με πολύ ταλέντο και θέλω επίσης να τους μάθω λίγο από όλα. Ήμουν πολύ νευρικός, αλλά η αγάπη μου για το μπάσκετ ήταν πάντα εκεί. Σκοτείνιασε λίγο κάποια στιγμή, όμως τώρα πρέπει να το αφήσω πίσω μου για να απολαύσω ξανά αυτό το όμορφο παιχνίδι. Είναι σαν να μαθαίνεις να οδηγείς ποδήλατο. Θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι χαρούμενος που μπορώ να είμαι ξανά σε ένα γήπεδο μπάσκετ και ευγνώμων που έχω αυτή την ευκαιρία», δήλωσε αρχικά ο Ρίκι Ρούμπιο.

Για το πότε θα ντεμπουτάρει με την Μπαρτσελόνα: «Θέλω να πηγαίνω μέρα με τη μέρα αφού έλειπα τόσο πολύ καιρό. Θα μιλήσω με τον προπονητή και θα δούμε τις πιθανότητες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.