Σλοβενία – Ουκρανία 87-73: “Καθάρισε” ο Πρέπελιτς (highlights)

Η μαχητική Ουκρανία αντιστάθηκε για ένα ημίχρονο, αλλά ο Κλέμεν Πρέπελιτς με 30 πόντους και 7 ασίστ καθόρισε το αποτέλεσμα στο Κόπερ.

Δύο πρόσωπα είχε η πρεμιέρα των προκριματικών του Eurobasket 2025 για την Σλοβενία και την Ουκρανία. Τα παιδιά του πολέμου έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους για ένα ημίχρονο, προηγήθηκαν με 7-1 στο ξεκίνημα και 33-25 στη δεύτερη περίοδο, όμως δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τη διαφορά και πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά μόλις ενός πόντους, 39-40. Για τη Σλοβενία ο Πρέπελιτς είχε 17 πόντους, αλλά όχι πολλές βοήθειες από τους υπόλοιπους.

Το δεύτερο μέρος ήταν μια πολύ διαφορετική υπόθεση για την χτυπημένη από τη φθορά των φάουλ και ελλιπή στην γραμμή των ψηλών Ουκρανία. Η Σλοβενία βρήκε στην πιεστική άμυνα και στον Γιάκα Μπλάζιτς τη συνταγή για να ανοίξει τη διαφορά. Ο έμπειρος γκαρντ πέτυχε διαδοχικά τρίποντα και με τον Πρέπελιτς να σιγοντάρει στο κρεσέντο του πρώην συμπαίκτη του η διαφορά έφυγε στο +11, 61-50. Οι Ουκρανοί έκαναν μια τελευταία προσπάθεια μειώνοντας στους 5 πόντους, 72-67, αλλά ο… σερίφης Πρέπελιτς καθάρισε με πόντους και ασίστ καθοδόν για το τελικό 87-73. Εκτός της 30άρας του Πρέπελιτς, 18 είχε ο Μπλάζιτς και 11 ο Τόμπι.

Για την Ουκρανία ο Κόβλιαρ είχε 23 πόντους και ο Μπομπρόφ 17.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.