Ελλάδα: Με αποφασιστικότητα κόντρα στην Τσεχία για την πρόκριση

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Τσεχία στο τελευταίο χρονικό ματς της φάσης των «16» του Eurobasket και θέλει τη νίκη, που θα της δώσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά (21:45).

Εκεί περιμένει ήδη η Γερμανία, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μαυροβουνίου. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ταξίδεψε στο Βερολίνο με πέντε νίκες στις αποσκευές, στα ισάριθμα ματς που έδωσε στο Μιλάνο. Ο Έλληνας κόουτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, μετά από την έναρξη της προετοιμασίας και θέλει από τους παίκτες του να δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, έτσι ώστε να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Η αποστολή της «επίσημης αγαπημένης» δε θα είναι εύκολη, καθώς απέναντί της θα βρει μια έμπειρη και δεμένη ομάδα, η οποία εμφανίζεται έτοιμη να κάνει τη… ζημιά στην εθνική. Οι Τσέχοι τερμάτισαν στην τέταρτη θέση του τέταρτου ομίλου της Πράγας, καθώς είχαν τρεις νίκες και δυο ήττες. Οι Τσέχοι στηρίζονται και σε αυτή τη διοργάνωση στους Τόμας Σατοράνσκι και Γιαν Βέσελι.

Η προϊστορία είναι με την «επίσημη αγαπημένη», όμως στην τελευταία συνάντηση των δυο ομάδων, στο προολυμπιακό της Βικτώρα, οι Τσέχοι είχαν επικρατήσει εύκολα 92-72 στον τελικό και πήραν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η ελληνική ομάδα μετράει επτά νίκες σε εννέα ματς με τους Τσέχους.

Το πρόγραμμα:

13:00 Ουκρανία – Πολωνία
15:45 Φινλανδία – Κροατία
19:00 Σερβία – Ιταλία
21:45 Ελλάδα – Τσεχία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.