Ιταλία: Έπλεξε το εγκώμιο της Ελλάδας ο Ντατόμε

Ο Τζίτζι Ντατόμε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Εθνική Ελλάδος και τόνισε πως είναι μια από τις ομάδες, που θα διεκδικήσουν μετάλλιο στο φετινό Eurobasket.

Ο Ιταλός παίκτης αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση των δυο ομάδων και τόνισε πως η ομάδα του επικεντρώθηκε περισσότερο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και πως δεν έδωσε την προσοχή που θα έπρεπε στον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Παράλληλα, ο Ντατόμε δήλωσε πως η Ιταλία έδειξε χαρακτήρα, παρά την ήττα της στο συγκεκριμένο ματς.

Αρχικά, ο Ιταλός παίκτης δήλωσε: «Πήραμε μια γεύση από μια ομάδα που θα διεκδικήσει μετάλλιο. Η Ελλάδα είχε από την αρχή το προβάδισμα, αλλά εμείς μείναμε μέσα στο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάποια πράγματα καλύτερα, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Πάντως η νοοτροπία μας ήταν σωστή και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Στη συνέχεια, ο Ντατόμε συμπλήρωσε: «Κάποιες ομάδες είναι ούτως ή άλλως δυνατές, αλλά γίνονται δυνατότερες αν τους επιτρέψεις να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα και να εκμεταλλευτούν το μέγεθος, την εμπειρία ή κάποια τακτική. Είχαμε στο μυαλό μας να περιορίσουμε τον Γιάννη και τους αιφνιδιασμούς, αλλά δεν τα πήγαμε καλά στην αντιμετώπιση του Ντόρσεϊ. Ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, χάσαμε αλλά δείξαμε χαρακτήρα και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.