Μάικ Μπράουν: “Ο Γιάννης είναι ο πιο επιδραστικός”

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΙΛΑΝΟ
Στο Μεντιολάνουμ Φόρουμ κυκλοφορεί κόσμος και κοσμάκης. Ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς Μάικ Μπράουν είναι ένας εξ αυτών. Ποιους βλέπει δεν μας είπε, μας είπε όμως, γιατί η Ελλάδα είναι φαβορί!

Ο βασικός λόγος που βρέθηκε στο Μιλάνο ήταν ο Άλεξ Λεν της Ουκρανίας και για τον λόγο αυτό από νωρίς ήταν στο γήπεδο, αφού το Αγγλία – Ουκρανία άνοιγε το πρόγραμμα της ημέρας. “Ήρθα να τον δω να παίζει με την Ουκρανία και η αλήθεια είναι ότι τα πήγε πολύ καλά”. Για το αν έχει μελετήσει τον όμιλο, στον οποίο μετέχει κι η Εθνική μας ομάδα, απάντησε πως έχει δει αρκετά από διεθνές μπάσκετ: “Η Ελλάδα είναι μέσα στα φαβορί θεωρώ γιατί έχει έναν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες στον κόσμο, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο”.

Θα παρακολουθήσει το Ελλάδα – Κροατία, αλλά δεν ήθελε να κάνει πρόβλεψη, μόνο μια ευχή: “Να δούμε μπάσκετ ισάξιο των ονομάτων που παίζουν και να το ευχαριστηθούμε. Έχει παίκτες από το ΝΒΑ, από την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης. Είναι όμορφο να το δεις. Βασικά εγώ θα τα δω όλα θα φύγω πολύ αργά από το γήπεδο”!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.