Κτιστάκης: «Η πρόκριση στα προημιτελικά είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των κοριτσιών»

Ο Γιάννης Κτιστάκης, προπονητής της Εθνικής Κορασίδων, έμεινε ικανοποιημένος με την προσπάθεια των κοριτσιών και φυσικά την πρόκριση της Ελλάδας στα προημιτελικά του Eurobasket U16.

Η Εθνική Κορασίδων κέρδισε με 77-64 την Λετονία και προκρίθηκε στην 8άδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 στο Ματοσίνιος της Πορτογαλίας. Ο προπονητής της Ελλάδας, Γιάννης Κτιστάκης μίλησε για την πρόκριση και έδωσε συγχαρητήρια στις παίκτριες του.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την απόλυτη συγκέντρωση στο πλάνο που είχαμε προετοιμάσει”, τόνισε ο Κτιστάκης και πρόσθεσε: “Θεωρώ πως ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Και είναι επιβράβευση της προσπάθειας των κοριτσιών. Θέλω να σταθώ και στην αμέριστη συμπαράσταση της ομοσπονδίας. Μας παρείχε όλες τις διευκολύνσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε και όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας μας ήταν πολύ καλά φτιαγμένο και πολύ προσεκτικά. Πήραμε μέρος σε δύο διεθνή τουρνουά και συνολικά δώσαμε εννέα αγώνες πριν φτάσουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» στους συνεργάτες μου, Γιάννη Παπούλη και Έλενα Παπαδημητρίου. Η διοργάνωση δεν τελειώνει εδώ. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε και στη συνέχεια ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”», ήταν τα λόγια του προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.