Ζενίτ – Βιλερμπάν 87-53: Έμεινε ζωντανή (hls)

Η Ζενίτ έκανε το καθήκον της κερδίζοντας την αδιάφορη Βιλερμπάν στην Αγία Πετρούπολη και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης στην 8αδα.

Η Ζενίτ έκανε το καθήκον της κερδίζοντας την αδιάφορη Βιλερμπάν στην Αγία Πετρούπολη και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης στην 8αδα. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έπρεπε να κερδίσει και το δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε μονάχα για το γόητρο. Η Ζενίτ έφτασε τις 18 νίκες και έχει ακόμα δύο παιχνίδια να δώσει για το φινάλε της κανονικής διάρκειας της σεζόν απέναντι στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι

Η Ζενίτ καθάρισε το παιχνίδι στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου όπου έχτισε μια διαφορά και την κράτησε μέχρι το τέλος. Με επί μέρους σκορ 25-6 η Βιλερμπάν δεν μπήκε στο παρκέ ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο και η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Ζενίτ έβαλε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο και η Βιλερμπάν μόλις 16.

Ο Πασκουάλ είχε τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων με τους Μπάρον και Χόλινς να σημειώνουν από 15. Για τους ηττημένους ο Λάιτι προσπάθησε με 12.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.