Χίμκι – Ζενίτ 70-91: Βόλτα στη πρωτεύουσα (hls)

Η Ζενίτ πέρασε άνετα από τη Μόσχα κερδίζοντας την ουραγό Χίμκι και μπήκε ξανά στο κόλπο των πλέι οφ. Η ομάδα του Πασκουάλ τελείωσε τον αγώνα με εξαιρετικά ποσοστά σε δίποντα (58/%) και τρίποντα (54%).

Η Ζενίτ πέρασε άνετα από τη Μόσχα κερδίζοντας την ουραγό Χίμκι και μπήκε ξανά στο κόλπο των πλέι οφ. Η Ζενίτ τελείωσε τον αγώνα με ξαιρετικά ποσοστά σε δίποντα (58/%) και τρίποντα (54%).

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ύστερα από τρεις διαδοχικές νίκες, κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 17-13. Η Ζενίτ προσπέρασε τη Βαλένθια και έφτασε στην 8η θέση της κατάταξης με παιχνίδι λιγότερο απέναντι στον Παναθηναϊκό (16/4). Η ρωσική ομάδα μετράει μόλις 3 νίκες (Άλμπα, Ερυθρός Αστέρας και Χίμκι) στα τελευταία 9 παιχνίδια και το ”διπλό” στη πρωτεύουσα ήταν βάλσαμο για να τονωθεί η ψυχολογία λίγο πριν τη τελική ευθεία.

Για τη Χίμκι πάλεψαν μονάχα τρεις παίκτες. Μίκι (23), ΜακΚόλουμ (15) και Σβεντ (17) προσπάθησαν να κοντράρουν τη Ζενίτ που πήρε πράγματα απ’ όλους τους παίκτες που χρησιμοποίησε ο Πασκουάλ. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Όστιν Χόλινς με 17 πόντους, ενώ με διψήφιο αριθμό πόντων τελείωσαν το παιχνίδι οι Πάνγκος, Μπάρον και Πόιτρες.

Τα δεκάλεπτα: 11-14, 18-25, 18-27, 23-25

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.