Ζαλγκίρις: Παίζει με Ερ. Αστέρα ο Λοβέρν, έστειλε μήνυμα (pic)

Ο σέντερ της Ζαλγκίρις Κάουνας, Τζόφρι Λοβέρν, ταξίδεψε στο Βελιγράδι με την αποστολή των Λιθουανών και όπως γνωστοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter θα αγωνιστεί σε ένα γήπεδο που έχει να θυμάται μόνο καλά πράγματα (Hala Pionir).

Η περιπέτεια του Covid-19 αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Τζόφρι Λοβέρν. Ο Γάλλος σέντερ των πρωταθλητών Λιθουανίας είχε βρεθεί θετικός στον ιό την Τετάρτη (7/10) όμως τα δύο τεστ της Παρασκευής (9/10) και του Σαββάτου (10/10) είχαν βγει αρνητικά.

Η Ζαλγκίρις ζήτησε να θεωρηθεί ως λάθος το αποτέλεσμα του πρώτου τεστ, έτσι και έγινε και ο βασικός σέντερ της ομάδας του Μάρτιν Σίλερ επέστρεψε στις προπονήσεις.

Η ομάδα από το Κάουνας θέλει να κάνει το ονειρικό 3/3 στο ξεκίνημα της σεζόν (δύο εκτός έδρας νίκες με Ολυμπιακό και Χίμκι) και ο Λοβέρν θα δώσει κανονικά το παρών στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (13/10, 20:00) συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη του τρίτου “διπλού”.

Ο ύψους 2.11 μ. ψηλός, έχει αγωνιστεί στη Hala Pionir με την φανέλα της Παρτιζάν τη διετία 2012-2014 και έχει μόνο καλές αναμνήσεις να θυμάται από το εν λόγω γήπεδο όπως “τιτίβισε” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.