Καλαϊτζάκης: Ο παίκτης των αμυντικών αποστολών (video)


To απαραίτητο step up στην καριέρα του, έκανε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στην φετινή σεζόν του Παναθηναϊκού, στην Ευρωλίγκα. Το δεδομένο ταλέντο του παίκτη που έκανε το…αγροτικό του στην Λιέτουβος Ρίτας, μαζί με τον αδελφό του, μετουσιώθηκε σε σταδιακή καταξίωση της εμπιστοσύνης που του έδειξε ο Έργκιν Αταμάν, κατά διαστήματα. Ο Καλαϊτζάκης, ως έτοιμος από καιρό και δουλεύοντας στις προπονήσεις, «άρπαξε» την ευκαιρία, χωρίς τρακ ή φόβο, αναλαμβάνοντας την προσπάθεια του μεγαλύτερου δυνατού περιορισμού σε άκρως επιθετικούς αντιπάλους, όπως ο Μπόλντουιν και άλλοι Αμερικάνοι παίκτες που είναι σκόρερ ολκής…

«Άρπαξε» την ευκαιρία του Αταμάν

Οι απαιτήσεις για την επιθετική συνεισφορά του Καλαϊτζάκη στα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού, δεν κυμάνθηκε φυσιολογικά στα ίδια επίπεδα με τις άμυνες του, αλλά όταν κλήθηκε να το πράξει στα…μετόπισθεν, ο Παναγιώτης ήταν εκεί και ειδικά στο Game 2 με την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ, έπραξε στο ακέραιο την αποστολή του στο δεύτερο δεκάλεπτο για την αλλαγή της ροής του αγώνα. Έπαιξε με ενέργεια στον μικρό μέσο όρο λεπτών συμμετοχής, ενώ χρειάζεται βελτίωση στο μακρινό σουτ και μεγαλύτερη έφεση στα ριμπάουντ για να αποκτήσει πληθωρικότητα το παιχνίδι του.

Καλύτερο επιθετικό παιχνίδι του, ήταν στον δεύτερο γύρο και πάλι απέναντι στην Μακάμπι, πετυχαίνοντας ρεκόρ καριέρας με τους 18 πόντους που σημείωσε.

Αγώνες: 25

Αρχική πεντάδα: –

Μ.Ο. Συμμετοχής: 6

Μ.Ο. Πόντοι: 2

%Δίποντα: 69

% Τρίποντα: 22

%Βολές: 100


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.