Ερυθρός Αστέρας: Παραμένει και του χρόνου ο Σφαιρόπουλος

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς προανήγγειλε την παραμονή του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα κόουτς, ενώ αναφέρθηκε επίσης στους Λούκα Βιλντόσα και Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Αρχικά, ο Τσόβιτς δήλωσε για τον Σφαιρόπουλο: «Όταν ήρθε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μας είπε: “Προς το παρόν θα παίξουμε το ρόστερ που έχουμε και βλέπουμε…”. Στη συνέχεια, η αγορά άνοιξε και έκανε τις επιλογές του. Δε νομίζω ότι ήταν λάθος η απόκτηση του Φρέντι Γκιλέσπι. Μόνο το ματς με την Παρτίζαν που έκανε, μου αρκεί. Ο Σφαιρόπουλος είναι ένας καλός προπονητής και πιστεύω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Τώρα που θα κάνει τις επιλογές του για τη νέα σεζόν, τότε θα μπορούσε να μιλήσουμε με διαφορετικό τρόπο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Βιλντόσα: «Πως φέρονται οι προπονητές στους παίκτες που φέρνουν οι διοικήσεις; Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Βιλντόσα στον Παναθηναϊκό. Ο Αταμάν τον έβαλε στην άκρη, παρά το γεγονός ότι ο Γιαννακόπουλος είναι πανίσχυρος».

Τέλος, έφερε ως παράδειγμα τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη: «Υπάρχει και το παράδειγμα του “Baby Shaq”. Τότε, τον είχα πείσει να έρθει στην ομάδα, αλλά ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν τον ήθελε. Θέλαμε να κάνουμε μία μεταγραφή για το μάρκετινγκ. Θυμάστε τι είχαμε κάνει τότε. Στη συνέχεια, πλήρωσα 90.000 ευρώ για να αποχωρήσει και κάλυψα όλα τα έξοδα. Ο προπονητής αποφασίζει ποιος παίκτης θα παίζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.