Βουγιόσεβιτς: “Μεγάλο λάθος η φυγή Λεσόρ-Μαντάρ”

Τι δήλωσε σε τοπικό Μέσο ο πολύπειρος προπονητής.

Στην απώλεια των βασικών της παικτών απέδωσε τη μέτρια πορεία της Παρτίζαν φέτος ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Ο εμβληματικός προπονητής της σέρβικης ομάδας στάθηκε στο γεγονός ότι μετά τη φυγή των Ματίας Λεσόρ, Γιαμ Μαντάρ και Ντάντε Έξουμ, δεν έγιναν οι κατάλληλες κινήσεις ώστε να αντικατασταθούν επάξια. Παράλληλα, η καθυστερημένη και πιο ακριβή ανανέωση του Κέβιν Πάντερ δεν βοήθησε στη διαδικασία ανανέωσης.

Πριν την όλη κατάσταση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η ομάδα έχασε την ευκαιρία να ανανεώσει τα συμβόλαια των πιο σημαντικών παικτών της. Ανανέωσε τον Πάντερ, αλλά με περισσότερα χρήματα απ’ όσα θα του έδιναν αν τον ανανέωναν στα μέσα της σεζόν. Μετά, ήταν η περίπτωση του Λεσόρ. Στην αρχή του πρότειναν 600.000 ευρώ και στη συνέχεια 800.000 ευρώ, που είναι μία λογική τιμή.

Αλλά, στην Παρτίζαν και υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς έγινε ο παίκτης που είναι τώρα. Η τιμή του δεν ήταν πάνω από 800.000 ευρώ μέσα στη σεζόν, αλλά νομίζω ότι υπέγραψε για περισσότερα από 1 εκατομμύριο. Ήταν σοβαρό λάθος που δεν έγιναν οι ανανεώσεις των σημαντικών παικτών. Ειδικά με τον Έξουμ, ενώ δεν θα έπρεπε να αφήσουν να φύγει ο Μαντάρ, καθώς έμεινε η ομάδα χωρίς πλεϊμέικερ“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.