Λούντμπεργκ ο καθοριστικός (video)

Τα παιχνίδια της Βίρτους που ο Ίφε Λούντμπεργκ έκρινε με δικό του πόντο.

Η Βίρτους Μπολόνια πήρε μια τεράστια νίκη, επικρατώντας της Εφές με 67-64 για τα play-in της Euroleague. Οι Ιταλοί θα τεθούν αντιμέτωποι με την Μπασκόνια για μια θέση στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι ο Ίφε Λούντμπεργκ. Ο Δανός γκάρντ με δικό του πόντο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έκρινε το παιχνίδι και έδωσε τη νίκη στην Μπολόνια. Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που πόντος του Δανού έκρινε παιχνίδι στη φετινή Euroleague.

Η αρχή έγινε στην αναμέτρηση της Βίρτους με την Παρτίζαν στη «Stark Arena» στις 28 Δεκεμβρίου του 2023 για τη 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Η Βίρτους επικράτησε των Σέρβων με 77-75, με τον Λούντμπεργκ να εκτελεί και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η επόμενη φορά, που έκρινε παιχνίδι με δικό του πόντο, ήταν στην αναμέτρηση με την Μπάγερν στη «Segafredo Arena». Στα εννέα δευτερόλεπτα της τελευταίας περιόδου ο Δανός πήρε την μπάλα, μετά από κλέψιμο του Χάκετ και έκρινε το παιχνίδι.

Η Παρτίζαν δεν ξέφυγε από τον Λούντμπεργκ. Συγεκριμένα, στην αναμέτρηση της δεύτερης μέρας του Φεβρουαρίου, ο γκαρντ της Βίρτους πήρε την μπάλα στα 35 δευτερόλεπτα και έκανε το 82-81.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.