Η συνεργασία της United Media και της EuroLeague έσπασε όλα τα ρεκόρ του Fantasy League

Το EuroLeague Fantasy που φιλοξενήθηκε μεταξύ άλλων στο novasports.gr, αλλά και στις υπόλοιπες ιστοσελίδες της United Media, έσπασε όλα τα ρεκόρ συμμετοχών.

Το Euroleague Fantasy League ολοκληρώθηκε, στις ιστοσελίδες της United Media Sports, με την ανακοίνωση των νικητών που θα συμμετάσχουν στο Final Four του Βερολίνου. Η συμμετοχή ήταν πρωτοφανής και  έσπασαν όλα τα ρεκόρ της Euroleague όσον αφορά τη διοργάνωση αυτή.

Από το σύνολο των 184.000 παικτών από όλο τον κόσμο, το εντυπωσιακό νούμερο των 118.500 (64%) παικτών προέρχεται από τη Σερβία, την Ελλάδα, την Κροατία και τη Σλοβενία, όπου η United Media προώθησε και φιλοξένησε το παιχνίδι. 

Σε σύγκριση με πέρυσι, αυτό σηματοδοτεί αύξηση 152% στους παίκτες. Ο μεγαλύτερος αριθμός παικτών που εγγράφηκαν ήταν στη Σερβία, με τον εκπληκτικό αριθμό των 74,2 χιλιάδων, ακολουθούμενη από την Ελλάδα με 27,3 χιλιάδες, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη με 9,5 χιλιάδες, και στη συνέχεια το Μαυροβούνιο, την Κροατία και τη Σλοβενία.

Αυτή τη σεζόν, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, είχαν δημιουργηθεί  305.000 ομάδες, δηλαδή αύξηση 175% σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν!

Οι φίλοι του μπάσκετ μπορούσαν να παίξουν το Fantasy game στις ιστοσελίδες του Sport Klub στη Σερβία, την Κροατία και τη Σλοβενία, καθώς και στις ιστοσελίδες Novasports.gr και Sportdog στην Ελλάδα. 

“Με την πολύτιμη υποστήριξη, την τεχνογνωσία και τη συνεργασία της United Media, καταφέραμε να οδηγήσουμε το παιχνίδι EuroLeague Fantasy Challenge σε μια μεγάλη επιτυχία και σε νέα ύψη, σημειώνοντας ρεκόρ ανάπτυξης και εκτίμησης από τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο του μπάσκετ. Το Fantasy Challenge είναι σήμερα το νούμερο ένα ψηφιακό προϊόν της EuroLeague Basketball όσον αφορά τη χρήση, την εμπλοκή και την εκτίμηση των φιλάθλων. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τη United Media κατά την επόμενη σεζόν και να μοιραστούμε το πάθος μας για το EuroLeague Fantasy πέρα από τα σύνορα”, δήλωσε ο Evan Planchon, επικεφαλής ψηφιακού μάρκετινγκ στην Euroleague.

“Μετά από τη μακρά και επιτυχημένη συνεργασία μας για την EuroLeague στα τηλεοπτικά μας κανάλια, η ομάδα ψηφιακής τεχνολογίας και μάρκετινγκ απόλαυσε πραγματικά αυτό το έργο. Η United Media είναι ευτυχής που είναι ο νούμερο ένα προορισμός των μέσων ενημέρωσης σε χώρες με τόσο σπουδαίους συλλόγους μπάσκετ και τους πιο παθιασμένους φιλάθλους στην Ευρώπη. Χάρη στους συνεργάτες μας στην EuroLeague και τις ομάδες μας για τη σύνταξη και το promo, κάναμε σπουδαία δουλειά αυτή τη σεζόν, αλλά θα προσπαθήσουμε για περισσότερα την επόμενη σεζόν”, δήλωσε ο Daniel Bukumirović, διευθυντής ψηφιακού περιεχομένου της UM.

Η United Media και η EuroLeague συνεργάζονται εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και πέρυσι υπογράφηκε νέο πολυετές συμβόλαιο για να διασφαλιστεί ότι η EuroLeague και το EuroCup θα μεταδίδονται από τα κανάλια UM στις χώρες της ΝΑ Ευρώπης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.