Τζόουνς: «Σπίτι μου η Βαλένθια»

Μπορεί η Βαλένθια να περπατάει σε τεντωμένο σκοινί για το αν την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Euroleague ή στο EuroCup. Ο Κρις Τζόουνς πάντως δήλωσε πιστός στις «νυχτερίδες» και πως θα τιμήσει το συμβόλαιο του.

Σε δηλώσεις του στο «Meridian Sport» ο Κρις Τζόουνς, έκανε γνωστό πως έχει συμβόλαιο και θα το τιμήσει. Ενώ σχολίασε και την απόλυση του Άλεξ Μουμπρού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέρουμε ότι υπάρχει αυτή η συζήτηση ότι η Βαλένθια δε θα είναι του χρόνου στην EuroLeague, αλλά δεν ασχολούμαστε με αυτό. Προετοιμαζόμαστε μόνο για τις επόμενες αναμετρήσεις μας. Ο Άλεξ Μουμπρού είναι ο άνθρωπος που με έφερε εδώ, που πίστεψε σε εμένα, μου επέτρεψε να είμαι ο εαυτός μου και μου έδωσε τα κλειδιά της ομάδας. Είναι δύσκολο. Προσπάθησε να χτίσει κάτι, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν βάσει σχεδίου. Έτσι είναι αυτή η δουλειά, έχεις μια σχέση με κάποιον και έτσι απλά τελειώνει. Δεν εννοώ σε επίπεδο επικοινωνία, αλλά το επαγγελματικό μπάσκετ έτσι είναι. Του εύχομαι τα καλύτερα. Δε σκέφτομαι καθόλου την επόμενη σεζόν. Πέρσι ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τη Βαλένθια για τρία χρόνια, αυτός τώρα είναι ο πρώτος και έχω δύο ακόμα. Είμαι επικεντρωμένος στο παρόν, δεν σκέφτομαι μπροστά. Το έχω πει και σε άλλες συνεντεύξεις, δεν με νοιάζει εάν παίζουμε στην EuroLeague ή το EuroCup. Η Βαλένθια είναι το σπίτι μου και είμαι χαρούμενος εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.