«Η Άλμπα παρουσίασε έγγραφο που εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα τη σεζόν 2024-25»

Ανατροπή δεδομένων στην Ευρωλίγκα, καθώς η Άλμπα Βερολίνου φέρεται παρουσίασε έγγραφο με την υπογραφή Μπερτομέου, που αποδεικνύει πως έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν!

Δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «encestando.es» έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην Ευρωλίγκα όσον αφορά τις ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ενώ όλα έδειχναν πως η Άλμπα Βερολίνου δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στις 18 ομάδες της Λίγκας, καθώς, παρότι είχε αναβαθμιστεί σε συμμετέχον μέλος με άδεια τύπου Α, η σταθερά πτωτική πορεία της μάλλον υποβαθμίζει τη διοργάνωση, οι Γερμανοί παρουσίασαν έγγραφο με την υπογραφή του Τζόρντι Μπερτομέου, που αναφέρει πως έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα της σεζόν 2024-25.

«Η Άλμπα Βερολίνου παρουσίασε ένα έγγραφο στην Ευρωλίγκα, υπογεγραμμένο από τον Τζόρντι Μπερτομέου, που εγγυάται την επέκταση της παρουσίας της στη διοργάνωση μέχρι τη σεζόν 2024-25.

Αναφέρουν ότι η παρουσία τους στη διοργάνωση είναι εξασφαλισμένη για την επόμενη σεζόν, κάτι, που αλλάζει τα πλάνα των υπευθύνων της Ευρωλίγκας. Αυτό επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό, ειδικά την κατάσταση με τη Βαλένθια, αλλά και τη σερβική ομάδα, που δεν θα κατακτήσει την Αδριατική Λίγκα», αναφέρει μεταξύ άλλων το εν λόγω δημοσίευμα.

Πλέον, μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης και αν τελικά η Άλμπα θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στη Λίγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.