Βαλένθια: Επαφές με τη EuroLeague για μόνιμη θέση στη διοργάνωση

Διάλογο έχει «ανοίξει» η διοίκηση της Βαλένθια με τη EuroLeague για μόνιμη άδεια ή συμβόλαιο πολλών χρόνων στη διοργάνωση.

Αποκάλυψη του general manager της Βαλένθια, Ενρίκ Καρμπονέλ, για τη μονιμοποίηση των «νυχτερίδων» στην EuroLeague. «Είναι τρελό να είμαστε στο Μάρτιο και να μην ξέρουμε σε ποια διοργάνωση θα παίζουμε τη νέα σεζόν. Έχουμε, για παράδειγμα, ένα εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που πρέπει να παίξουμε στο Eurocup», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Συνεργαζόμαστε με την Ευρωλίγκα ώστε να έχουμε μια σταθερότητα, είτε με μόνιμη άδεια (σ.σ. όπως έχουν Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια) είτε με μια άδεια για λίγα χρόνια. Θέλουμε να είμαστε στην Ευρωλίγκα για ένα μεγάλο διάστημα και στη διοργάνωση αντιλαμβάνονται ποιο είναι το πρόβλημα στον σχεδιασμό όταν η συμμετοχή σου δεν είναι σταθερή», συμπλήρωσε.

Η ισπανική ομάδα ανήκει στην οικογένεια Ρόιγκ, η οποία έχει στην κατοχή της τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ιβηρική χερσόνησο. Μάλιστα η οικογένεια έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο με πολλούς χώρους και τμήματα υποδημών, ενώ τέλος η «Ρόιγκ Αρένα» βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατασκευής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.