Σλούκας: “Συγκινητικό να ακούς το όνομά σου σε αυτό το γήπεδο” (video)

Οι δηλώσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστα Σλούκα στον Αποστόλη Λάμπο μετά τη νίκη της ομάδας του με 89-81 επί της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά:

“Ο κόσμος του Παναθηναϊκού να τραγουδάει το όνομα μου, δεν έχω ούτε 6 μήνες, είμαι νέος, αυτό δείχνει πως αναγνωρίζει πως δίνουμε και την ψυχή μας. Αν αναλογιστούμε για ποιους παικταράδες έχουν τραγουδήσει οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι συγκινητικό. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο πρώτο μέρος, μην κρυβόμαστε, αλλά ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδάει για εμάς.

Πρέπει να πω πως στα αποδυτήρια είπαμε πως δεν πρέπει να δώσουμε εύκολα καλάθια στην Μπαρτσελόνα. Ο κόσμος 18,19-20.000 το ήθελαν, το πίστεψαν ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω με 16 πόντους ήταν εκεί για να μας σπρώξουν. Έβαλε πίεση στην Μπαρτσελόνα που είναι μια καλή ομάδα.

Η EuroLeague είναι ένας μαραθώνιος, όπως βλέπετε και έχετε καταλάβει υπάχουν πολλά αποτελέσματα που δεν τα περιμένει κανείς. Το σημαντικό είναι οι νίκες, άσχετα με την καλή παρουσία ή όχι, μια νίκη, πόσο μάλλον στην έδρα σου είναι σημαντικό και μας κρατάει στο να κοιτάμε μόνο τη δεύτερη θέση. Έχουμε τρεις τελικούς για να φτάσουμε στον πρώτο ματς στόχο που είναι το πλεονέκτημα έδρας.

Η αλήθεια είναι πως πάνω στο πάθος για τη νίκη και τη διαφορά και εγώ πήγα να πάρω τη μπάλα γρήγορα και έκανα φάουλ. Ήταν σωστό το σφύριγμα. Πήραμε το ροζ φύλλο αγώνα. Αν συνεχίσουμε να παίρνουμε τις νίκες δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Βλέπετε το κλίμα είναι εξαιρετικό. Είναι σημαντικό που υπάρχει ένας ελληνικός κόρμος, άτομα που αγωνίστηκαν σήμερα αλλά και άτομα που δεν έπαιξαν. Είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται τόσο ψηλά, όταν τα τελευταία 2-3 χρόνια βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις. Είναι σημαντικό να βρισκόμαστε ανάμεσα στα μεγαθήρια. Συνεχίζουμε το δρόμο μας με χαμηλά το κεφάλι και το μόνο που μετράει είναι το τώρα.

“Ναι την πήρα και την άλλαξα με τον Βέσελι που μου έδωσε τη δική του. Είναι αδερφός μου. Έδωσα και τις άλλες που είχα και πήρα του “Σάμο”. Ελπίζω όταν παίξει στο NBA να μας μιλάει και να μην κάνει πως δεν μας ξέρει.

“Κάνει μια εξαιρετική χρονιά. Αποτελεί το Α και το Ω για την Μπαρτσελόνα, τον παίξαμε καλύτερα στο ζωγραφιστό.

“Όλοι μαζί και ο κόουτς είναι γνώστης των επιτυχιών. Η ομάδα έχει όλα τα φόντα, θα παίξουμε τα ρέστα ματς στα playoffs. Μην ξεχνάτε πως εκτός από μένα και τον Παπαπέτρου δεν έχει παίξει άλλος παίκτης στο Final-Four”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.