Άλμπα Β.-Ρεάλ Μ. 79-86: Πλεονέκτημα με… σούπερ Μάριο και Γιαμπουσέλε-Καμπάσο! (highlights)

Με ανατροπή στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ Μαδρίτης σοβαρεύτηκε και έφυγε με τη νίκη από την έδρα της ουραγού, Άλμπα Βερολίνου, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Euroleague. Παράλληλα οι Μερένχες εξασφάλισαν και το πλεόνεκτημα έδρας στα playoffs.

Αν και δυσκολεύτηκε πολύ στο πρώτο μέρος, η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε νε φύγει από τη Γερμανία και την έδρα της Άλμπα Βερολίνου με τη νίκη, 86-79, εξασφαλίζοντας από τώρα το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs, με ρεκόρ 24-6. Οι παίκτες του Τσους Ματέο ήταν πίσω στο σκορ μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όμως ύστερα από αυτή επέστρεψαν αποφασισμένοι να επικρατήσουν και το κατάφεραν έχοντας τριάδα πρωταγωνιστών, με κορυφαίο αυτών, τον Μάριο Χέζονια!

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν ο καλύτερος της ομάδας του και πέτυχε 22 πόντους, τους οποίους συνόδευσε με 8 ριμπάουντ. Στους 17 σταμάτησε ο Γιαμπουσέλε, ενώ 14 με 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και 5 λάθη είχε ο Καμπάσο. Από την απέναντι πλευρά για την Άλμπα Βερολίνου που πάλεψε το παιχνίδι και ήταν ανταγωνιστική σε ολόκληρη την αναμέτρηση, πρώτος σκόρερ της ήταν ο Ματ Τόμας με 16. Με 14 ολοκλήρωσε ο Τίμαν, 13 ο Χέρμανσον και 11 ο Ολίντε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.