Τζέιμς: «Είμαι θαυμαστής του Σπανούλη»

Ο Μάικ Τζέιμς αποκάλυψε πως είναι θαυμαστής του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ της Euroleague και δεν έκρυψε τη χαρά του, για το επίτευγμά του. Ο παίκτης της Μονακό αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, ενώ αποκάλυψε πως είναι θαυμαστής του Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο «εκθρόνισε» στην κορυφή της σχετικής λίστας. Παράλληλα, ο Τζέιμς εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει μια Euroleague.

Αρχικά, ο Τζέιμς δήλωσε: «Ήθελα να νικήσουμε, αφού αν χάναμε θα ήταν περίεργο συναίσθημα. Είχα τη συγκέντρωση μου να νικήσω. Δε με αποσυντόνισε το ρεκόρ. Προσπαθούσα να είμαι ο εαυτός μου και νικήσαμε. Να προσπαθήσουμε να πάρουμε τον τίτλο και θέλω να είμαι clutch στα playoffs. Αυτός είναι ο στόχος μας, να πάρουμε τον τίτλο. Πέρυσι πήγαμε στο Final Four. Είναι ωραίο ο κόσμος να εκτιμά αυτό που κάνεις και να δείχνει την αγάπη του».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Σπανούλη: «Μακάρι να κερδίσω και την Euroleague μαζί με τον τίτλο του σκόρερ. Μίλησα με τον Σπανούλη, νομίζω είχε ένα ματς. Είμαι μεγάλος fan του Σπανούλη, όπως και εκείνος είναι fan μου».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ρεκόρ του: «Ο Κρις Σίνγκλετον μού το είπε πριν 1-2 χρόνια πως πλησιάζω. Μου έλεγε ‘θα σπάσεις το ρεκόρ”. Μου το έδειξε και είπε “δεν είμαι τόσο μακριά”. Το καλοκαίρι μιλούσα με τους φίλους μου και έλεγα πως είμαι πραγματικά κοντά και πως ίσως να το σπάσω φέτος. Είναι τρελό και μόνο που το σκέφτομαι».

Τέλος, ο Τζέιμς συμπλήρωσε: «Είναι ωραίο να έχεις τους φίλους και την οικογένεια σου κοντά σου όταν συμβαίνουν ξεχωριστά πράγματα στη ζωή σου. Μερικοί θέλουν να παίξουν στο ΝΒΑ, αλλά ελπίζω πως η Euroleague θα συνεχίσει να ανεβαίνει και περισσότεροι Αμερικάνοι να πάρουν αυτόν τον δρόμο. Θα το απολαύσω για την πρωτιά στους σκόρερ και θα επιστρέψω στη δουλειά αύριο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.