Μπαρτζώκας: «Ο Φαλ θα παίξει, απέναντι στην άμυνα της Βαλένθια πρέπει να πάρεις γρήγορες αποφάσεις» (video)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφότου έδωσε το ιατρικό δελτίο ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Βαλένθια (08/02, 21:30, Novasports Prime), αναφέρθηκε στα ατού των «πορτοκαλί» και αποκάλυψε το... σκονάκι του για την διάσπαση της εξαιρετικής άμυνας της ισπανικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα για την κατάσταση του Φαλ και το επικείμενο ματς κόντρα στη Βαλένθια (08/02, 21:30, Novasports Prime):

«Ο Μουσταφά Φαλ ταξιδεύει, έχει κάνει προπόνηση χθες (06/02) και σήμερα (07/02), οπότε θα παίξει. Παίξαμε πολύ άσχημα στον πρώτο γύρο κόντρα στη Βαλένθια, είχαμε πολύ φτωχή συγκομιδή. Η Βαλένθια έπαιξε πολύ καλά και τώρα είναι σε καλή κατάσταση, κέρδισε την Μπαρτσελόνα προχθές. Αυτή τη στιγμή έχει διαφοροποιηθεί ο τρόπος που παίζουν από την στιγμή που οι Ντέιβις και Τουρέ είναι έξω. Παίζουν με πιο ευέλικτα σχήματα, με παίκτες που είναι «3άρια» αλλά παίζουν στο «4». Αυτό τους έχει δώσει μεγαλύτερη ένταση και ευελιξία στο παιχνίδι τους. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, για εκείνους είναι επίσης πολύ σημαντικό. Νομίζω όμως ότι όσο πηγαίνουμε προς το τέλος της Regular Season, κάθε ματς είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο».

Για την Βαλένθια και την εξαιρετική άμυνα της:

«Είναι από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης, επιτίθενται πολύ στη μπάλα, έχουν πολλά άτομα γύρω από αυτόν που χειρίζεται την μπάλα και επίσης αν πάει η μπάλα μέσα στη ρακέτα είναι μαζεμένοι πολλοί παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις γρήγορες αποφάσεις, στα σωστά σημεία στο παρκέ και να σουτάρεις την μπάλα με καλά ποσοστά. Αφού είναι μόνο ο Μιλουτίνοφ έξω την δεδομένη στιγμή και προσθέσαμε έναν παίκτη στη θέση του, νομίζω ότι έχουμε την ευελιξία να δημιουργούμε διαφορετικά σχήματα. Μπορούμε να παίξουμε και αργά και γρήγορα. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι έχουμε καλό ρόστερ, πιστεύουμε στο ρόστερ μας και αν είμαστε υγιείς θα είμαστε πολύ δύσκολος αντίπαλος για τον οποιονδήποτε.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.