Ολυμπιακός – Άλμπα: Νίκη με… μισό μηδέν

Με τον ορυμαγδό προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ο Ολυμπιακός δεν έχει χρόνο για πολυτέλειες απέναντι στους Γερμανούς.

Φαλ έξω, Μιλουτίνοφ, έξω, πιθανότατα και ο Πετρούσεφ νοκ άουτ. Θα ακουγόταν σαν κακόγουστο αστείο αν δεν ήταν η πραγματικότητα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, με τη χρονική συγκυρία της διπλής «γερμανικής» εβδομάδας να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα. Από την άλλη ο αντίπαλος δίνει περιθώρια αισιοδοξίας: πιο εύκολα λυγίζει κανείς την… κολεγιακή ομάδα του Βερολίνου, παρά τα βάζει με τις Φενέρμπαχτσε ή τις Αρμάνι της Ευρωλίγκας.

Όπως και να έχει, εύκολο δεν θα είναι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναγνώριζει το πρωτόγνωρο του πράγματος και είναι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσει νεοφερμένο με ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του, τον Μόουζες Ράιτ. Η καταπόνηση των Πίτερς, Κάναν στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (όπου οι ερυθρόλευκοι παρέταξαν οκτώ ετοιμοπόλεμους) δεν βοηθάει, συνεπώς η συνεισφορά των ξεκούραστων Σίκμα και Μακίσικ θα είναι κομβικής σημασίας για να διατηρηθεί ψηλά το επίπεδο ενέργειας.

Η Άλμπα ταξίδεψε στον Πειραιά ως συνήθως, χωρίς την παραμικρή πίεση για το αποτέλεσμα και με ένα ρόστερ που μπορεί να μην έχει την ποιότητα, έχει όμως πολλούς διαθέσιμους παίκτες προκειμένου να προσπαθήσει να λαχανιάσει τους γηπεδούχους. Συνεπώς ο έλεγχος του ρυθμού και ο περιορισμός του transition της Άλμπα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.