Έφες – Μονακό 78-80: Πριγκήπισσα στη Πόλη (highlights)

Η Μονακό μετά τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ πέρασε και από την Κωνσταντινούπολη κερδίζοντας για πρώτη φορά την Έφες στη Τουρκία.

Η Έφες βρισκόταν σε καλό φεγγάρι και έπαιζε πλήρης σε ακόμα ένα παιχνίδι αν εξαιρέσουμε την απουσία του Μάικ Ντάουμ. Προερχόταν από δύο νίκες απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια και Μπαρτσελόνα, όμως η Μονακό της έκανε ζημιά. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς πήρε 46 πόντους από τους γκαρντ του, Τζέιμς με 16, Λόιντ επίσης με 16 και Οκόμπο με 14 και καθοριστικός στο φινάλε και η Μονακό μετά τη Ρεάλ στην έδρα της κερδίζει μέσα σε μια δύσκολη έδρα που δεν έχει νικήσει ποτέ. Η Μονακό βελτιώνει το ρεκόρ της στο 13-10 κερδίζοντας για 6η φορά μακριά από την έδρα της, ενώ η Έφες πλέον έχει ρεκόρ 9-14.

Ο Μάικ Τζέιμς έπαιξε για 23 διαδοχικό αγώνα, δεν έχει λείψει ποτέ και για ακόμα μια φορά είχε διψήφιο αριθμό πόντων. Χρειάζεται ακόμα 92 πόντους για να γίνει πρώτος σκόρερ όλων των εποχών!

Το ματς κρίθηκε στο τέλος με τις βολές του Οκόμπο που συνολικά τελείωσε με 7/9. Η Έφες είχε το τελευταίο σουτ στα 5 δευτερόλεπτα όμως ο Μπομπουά αστόχησε και η Μονακό έφυγε νικήτρια.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.