Καλαϊτζάκης: «Πλησιάζουμε στο πικ της απόδοσης μας, αν χρειαστεί θέλω να μαρκάρω τον Μπόλντγουιν» (video)

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (25/01, 21:05, Novasports 4HD) την Μακάμπι στο Βελιγράδι και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Θάνο Σολούκο, αναφέρθηκε στην εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «πράσινοι». Παράλληλα, δήλωσε έτοιμος για μία πιθανή ειδική αποστολή πάνω στον καλύτερο παίκτη της ομάδας του Ισραήλ, τον Γούειντ Μπόλντγουιν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Τον τελευταίο καιρό, τους τελευταίους δύο μήνες, παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ. Θεωρώ ότι πλησιάζουμε σιγά σιγά στο πικ μας και σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Σίγουρα έχουμε μερικούς τραυματίες, δεν νομίζω ότι έχουμε παίξει από την αρχή της σεζόν όλη η ομάδα μαζί. Όταν μπαίνεις να παίξεις τέτοια παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ακόμη και αν παίξεις με 5-6 παίκτες, πρέπει να κερδίσεις. Όλοι ξέρουμε την σημασία που έχουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Σίγουρα αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση για την συνέχεια, παρότι όπως είπα ήδη παίζουμε πολύ καλά. Είμαστε σε πολύ καλή φόρμα, είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά η συνέχεια είναι δύσκολη τόσο στην Euroleague, όσο και στα εγχώρια. Ακολουθεί και το Final-8 για το Κύπελλο, προχωράμε όμως όντας σε ένα πολύ καλό σημείο.»

Για την Μακάμπι και για την ενδεχόμενη απουσία του Λορέντσο Μπράουν:

«Όπως είδαμε και με τον Ολυμπιακό, η απουσία του Μπράουν άφησε τον Μπόλντγουιν μόνο του στην δημιουργία και στο σκοράρισμα. Ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλή δουλειά πάνω του με τον Γουόκαπ και τον οδήγησε σε πολλά λάθη. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς, να περιορίσουμε όσο περισσότερο γίνεται τον Μπόλντγουιν, ο οποίος χωρίς τον Μπράουν είναι ουσιαστικά ο μοναδικός σκόρερ και δημιουργός που έχουν στην περιφέρεια. Υπάρχουν και κάποια άλλα παιδιά, που σουτάρουν, όπως ο ΝτιΜπαρτολομέο, ο Μπλατ, παιδιά έμπειρα για αυτό το επίπεδο, που σουτάρουν καλά. Είναι μία ομάδα που ξέρουμε πόσο μαχητική είναι παραδοσιακά. Εμείς θα κάνουμε το κομμάτι μας και φυσικά στόχος μας είναι η νίκη.»

Για την ενέργεια που δίνει στον Παναθηναϊκό όποτε πατάει στο παρκέ, αλλά και μία ενδεχόμενη ειδική αποστολή πάνω στον Γουέιντ Μπόλντγουιν:

«Όταν είσαι Έλληνας και παίζεις σε μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός έτσι είναι. Υπάρχουν κάποια παιδιά, όλοι ξέρουμε το ρόστερ μας για φέτος, ποιοι παίκτες είναι και τι χαρακτήρες είναι. Εγώ αυτό που έχω να κάνω είναι να δίνω ενέργεια και αν χρειαστεί μία ειδική αποστολή πάνω στον Μπόλντγουιν (αν μου το αναφέρει ο προπονητής μου), θα είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω. Είναι κάτι που μπορώ να κάνω και μετά χαράς θα το κάνω.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.