Τη δικαίωση από την FIBA περιμένει η Βενέτσια

Βενέτσια-Καμπόκλο, σημειώσατε άσσο.

Η Βενέτσια κέρδισε την πρώτη δικαστική μάχη έναντι του Μπρούνο Καμπόκλο, για το ζήτημα του συμβολαίου του. Πλέον η υπόθεση μεταφέρεται ενώπιον της FIBA, ενώ ο Βραζιλιάνος οφείλει να πληρώσει τα νομικά και δικαστικά έξοδα.

“Η απόφαση του ιταλικού δικαστηρίου αποδεικνύει ότι ο σύλλογος ενήργησε με απόλυτη νομιμότητα και διατηρεί την αποφασιστικότητά του να απαιτήσει την αρχή ότι τα συμβόλαια πρέπει να τηρούνται και να γίνονται σεβαστά από τους παίκτες, που δεν μπορούν να γυρίζουν την πλάτη τους στις ομάδες που έχουν, ήδη, σχεδιάσει και προγραμματίσει τις υποχρεώσεις τους για την έναρξη της σεζόν, βάσει των συμφωνιών που έχουν γίνει”ανέφερε ο ιταλικός σύλλογος στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την εξέλιξη της πολύκροτης υπόθεσης.

Να θυμίσουμε ότι ο Καμπόκλο είχε συμφωνήσει με την Βενέτσια συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Όμως, δεν εμφανίστηκε ποτέ στην προετοιμασία του συλλόγου. Αντίθετα, άλλαξε ατζέντη και τελικά έλυσε μονομερώς το συμβόλαιό του για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος έμελλε να είναι η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Βραζιλιάνος σε 13 παιχνίδια στην Σερβία μετράει 11,9 πόντους και 4,5 ριμπάουντ σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Το επόμενο-και λογικά τελευταίο- κεφάλαιο της ιστορίας θα δοθεί στην Επιτροπή Εφέσεων της FIBA, για να δούμε ποια μεριά θα χαμογελάσει στο τέλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.