Γκριμάου: «Πλήρης ομάδα ο Ολυμπιακός, παίζει ποιοτικό μπάσκετ»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, η οποία υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης τους Πειραιώτες για την 20η αγωνιστική της Euroleague, ανέλυσε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή το βράδυ της Τετάρτης (21:30, Novasports Prime) αντιμετωπίζοντας την Μπαρτσελόνα επί ισπανικού εδάφους για την 20η αγωνιστική της Euroleague, στην εκκίνηση μιας ακόμη εβδομάδας με διπλή αγωνιστική υποχρέωση για τις ομάδες.

Ο Ρότζερ Γκριμάου είδε την ομάδα του να επικρατεί των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια και Ομπραντόιρο σε Ευρώπη και Ισπανία, επιθυμώντας να διατηρήσει αυτό το επίπεδο αποτελεσματικότητας και κόντρα στους «Ερυθρόλευκους».

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πλήρης ομάδας, παίζει ποιοτικό μπάσκετ. Στο πρόσωπο των Φαλ και Μιλουτίνοφ έχει δύο ψηλά «5άρια» που σκεπάζουν τη ρακέτα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση όπως μαρτυρούν τα τελευταία αποτελέσματά τους, πρέπει να είμαστε σε πολύ καλό βράδυ.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε κάτι διαφορετικό, βελτιωθήκαμε. Ελπίζω αυτή η στροφή που πήραμε να είναι οριστική, είμαστε στο σωστό δρόμο και πρέπει να επιδείξουμε σταθερότητα στα επόμενα παιχνίδια» είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.