Μπάγερν Μονάχου-Μονακό 80-91: Επιστροφή στις επιτυχίες με ηγετικό Τζέιμς (highlights)

Ο Μάικ Τζέιμς είχε 28 πόντους και με συμπαραστάτη τον εξαιρετικό Οκόμπο οδήγησε τους Μονεγάσκους στην 9η νίκη τους ύστερα από δύο σερί ήττες.

Η Μονακό αντέδρασε παίρνοντας τη νίκη στη Βαυαρία και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Πριγκιπάτο, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας πλέον απολογισμό 9-6 με την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής της Euroleague. 

Κομβική η δεύτερη περίοδος

Οι Μονεγάσκοι με άξονα τον Μπράουν προηγήθηκαν με 4-13 στο πρώτο πεντάλεπτο, όμως με τρίποντο του Ομπστ οι Βαυαροί ισοφάρισαν 17-17 στην εκκίνηση της δεύτερης περιόδου. Από εκεί και πέρα Οκόμπο και Ντιάλο ανέλαβαν δράση και με διαδοχικούς πόντους έφεραν τη διαφορά στους 18 (26-44) στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. 

Βαυαρική αντίδραση μέχρι ενός σημείου

Η Μονακό έφτασε τη διαφορά στους 19 πόντους, όμως στα μισά της τρίτης περιόδου η ενεργοποίηση του Φρανσίσκο (με 8 διαδοχικούς πόντους) έκλεισαν την ψαλίδα στους 5 (60-65 με τρίποντο του Ομπστ). Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες του Ομπράντοβιτς επέδειξαν ψυχραιμία και με οδηγό τον ασταμάτητο Τζέιμς (οι 28 πόντοι του είναι η ισοφάριση της καλύτερης συγκομιδής του στη σεζόν, τόσους είχε και με την Μπασκόνια) έφτασαν στην άνετη επικράτηση, έχοντας 5 νίκες απέναντι στη γερμανική ομάδα.

Πέραν του Τζέιμς που είχε 28 πόντους, ο Οκόμπο είχε 19 πόντους και 5 ασίστ, ο Ντιάλο 13  κι ο Μπράουν 12. Για τους ηττημένους που υπέπεσαν 18 λάθη (η Μονακό είχε 8) ο Φρανσίσκο έκανε career high με 21 πόντους, ο Έντουαρντς είχε 16.

Δείτε εδώ το φύλλο της στατιστικής της αναμέτρησης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.