Αυτή είναι η κίνηση που αντιγράφει ο Μάικ Τζέιμς από τον Σπανούλη! (video)

Ακομπλεξάριστος Μάικ Τζέιμς παραδέχθηκε ότι η κίνηση side step πριν την εκτέλεση για τρεις πόντους είναι «κλεμμένη» από τον Βασίλη Σπανούλη.

Συνέντευξη στο «basketnews» παραχώρησε ο Μάικ Τζέιμς και ο σταρ της Μονακό παραδέχθηκε ότι μία κίνηση στον τρόπο που εκτελεί τρίποντο είναι αντιγραφή από τον Βασίλη Σπανούλη. Ο Αμερικάνος παρακολούθησε μαζί με δύο συντάκτες της ιστοσελίδας βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του και αποκάλυψε ότι δύο μεγάλα τρίποντα που πέτυχε με Παρτίζαν και Αρμάνι Μιλάνο με το side step είναι χαρακτηριστική κίνηση του Βασίλη Σπανούλη.

«Δεν είχα αυτή την κίνηση στο ξεκίνημα της καριέρας μου. Πάντα έκανα step back σουτ (σ.σ βήμα πίσω και σουτ) γενικά, αλλά όσον αφορά το side step είδα πρώτα τον Σπανούλη. Ο Σπανούλης την έκανε πιο γρήγορα, εγώ την κάνω πιο αργά. Συνήθως έκανε μία κίνηση και μετά πήγαινε γρήγορα στα δεξιά και σούταρε. Και το έκανε και με ανάποδο πόδι», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Όταν έχεις απέναντί σου έναν ψηλότερο αντίπαλο, είναι πιο δύσκολο για αυτόν να μετακινηθεί προς το πλάι σε σχέση με το να πάει μπροστά. Αν κάνω step back, τότε μπορεί ακόμα να με εμποδίσει να σουτάρω, ενώ αν κάνω side step πρέπει να πάει διαγώνια. Νιώθω λοιπόν ότι έτσι δημιουργώ πιο εύκολα απόσταση από τον αντίπαλό μου για να σουτάρω με καλές προϋποθέσεις»,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.