Γιασικεβίτσιους : «Είμαι εδώ για να φέρω στην Φενέρ νίκες και επιτυχίες»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε δηλώσεις για πρώτη φορά ως προπονητής της Φενέρμπαχτσε στο επίσημο κανάλι της τούρκικης ομάδας.

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μέχρι το 2025 λίγες ώρες αφότου αποδεσμεύτηκε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Λιθουανός τεχνικός πιάνει άμεσα δουλειά και σηκώνει μανίκια εν όψει του ντεμπούτου του στον πάγκο του τούρκικου συλλόγου με αντίπαλο την Μονακό.

Ο Σάρας μίλησε για πρώτη φορά ως προπονητής της Φενέρ στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την νέα πρόκληση της καρίερας του: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, φυσικά δεν είναι εύκολο, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας και να βοηθήσουμε την Φενέρ να πάρει νίκες και να φτάσει σε επιτυχίες. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, υπάρχουν πολλά γνώριμα πρόσωπα και γνώριμα μέρη για μένα εδώ. Καταλαβαίνω πως δεν είναι εύκολο, χρειαζόμαστε την στήριξη όλων και σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε νέες ιδέες».

Για το γεγονός πως υπήρξε παίκτης της Φενέρ: «Ακόμα και αν προπονώ πλέον αρκετά χρόνια, το 2011 που βρισκόμουν εδώ δεν φαντάζει και τόσο μακρινό. Είναι τρελό και παράλληλα φανταστικό. Είναι πολύ καλό το ότι ξέρω τι σημαίνει Φενέρμπαχτσε, το να βγαίνεις στο γήπεδο και να ξέρεις πόσοι φίλαθλοι είναι εκεί και μας υποστηρίζουν είναι καταπληκτικό».

Για το παιχνίδι με την Μονακό: «Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητά τους. Είναι ένα πρότζεκτ που έφτασε μέχρι το Final Four και έχει συνέχεια με τους προπονητές και τους παίκτες του. Θα βγούμε στο παρκέ, θα τα δώσουμε όλα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.