Mακάμπι – Ρεάλ Μαδρίτης 70-99: Παραμένει μόνη πρώτη και αήττητη η Ρεάλ (highlights)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε και από το Βελιγράδι αντιμετωπίζοντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο άδειο «Αλεξάντερ Νίκολιτς» και με πρωταγωνιστές τους Ταβάρες και Χεζόνια έκανε το 10-0 και συνεχίζει να βρίσκεται πρώτη και αήττητη στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Έντι Ταβάρες ήταν ο λόγος που η Ρεάλ ξεκίνησε εμφατικά, αφού ο έμπειρος σέντερ κατάφερε να φτάσει τους 15 πόντους με 7/7δίποντα, μόλις στα πρώτα 7 λεπτά του παιχνιδιού. Η ομάδα του Τσους Ματέο μπήκε στην αναμέτρηση με ξεκάθαρο στόχο την ρακέτα των Ισραηλινών εκεί δηλαδή που υπερτερούσε και το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με επιμέρους 21-36.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η άμυνα της Μακάμπι βελτιώθηκε αρκετά, περιορίζοντας κατά πολύ την επιθετική λειτουργία των Ισπανών. Η ομάδα του Κάτας βρήκε λύσεις στα επιθετικά ριμπάουντ αλλά και στον αιφνιδιασμό ενώ η Ρεάλ έψαχνε τρόπο να αυξήσει την παραγωγικότητα της μέσα από προσωπικές επιθέσεις. Ο Νίμπο ήταν ο παίκτης που βοήθησε την ομάδα από το Ισραήλ να βρει ρυθμό με τον Μπράουν να προσπαθεί οργανώσει την επιθετική λειτουργία της Μακάμπι κάτι που κατάφερε αρκετά μετά στο τρίτο μέρος.

Στο τρίτο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο πρώτο μισό η Μακάμπι κατάφερε να κοντράρει έστω και για λίγο την Ρεάλ. Με ένα σερί 11-0 κατέβασε την διαφορά μέχρι και τους 9 πόντους εκεί όμως η Ρεάλ βρήκε και πάλι λύσεις και από μέσα αλλά κυρίως από έξω αυτή τη φορά στο πρόσωπο του Μάριο Χεζόνια.

Στο τέταρτο και τελευταίο μέρος, οι Μαδριλένοι έφτασαν τη διαφορά μέχρι και τους 20 πόντους με τους Ροντρίγκεζ και Πουαριέρ να δίνουν ένα μικρό επιθετικό σόου προσφέροντας μια απίστευτη φάση που σίγουρα βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για «Magic Moment of the Year» (65-94).

Η αναμέτρηση έληξε με την Ρεάλ να μετράει 29 τελικές πάσες για μόλις 7 λάθη, στατιστικό που τονίζει την ποιότητα της και μας υπενθυμίζει το λόγο που πλέον μετράει 10 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Τα Δεκάλεπτα: 21-36, 41-52, 56-74, 70-99

Επόμενη υποχρέωση για τις δυο ομάδες η 11η αγωνιστική της Euroleague, με την Ρεάλ να ταξιδεύει στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Φενέρ και τη Μακάμπι να υποδέχεται την Άλμπα. * Η Ρεάλ είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού για την 12η αγωνιστική (5/12 στο ΣΕΦ)*


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.