Παρτίζαν: Στην αντεπίθεση η Βενέτσια για τη μεταγραφή του Καμπόκλο

Την έντονη αντίδραση της Βενέτσια προκάλεσε η μεταγραφή του Μπρούνο Καμπόκλο στην Παρτίζαν, με την ιταλική ομάδα να στρέφεται κατά της FIBA και να τονίζει πως θα οδηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια.

Η Βενέτσια εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας χαρακτηρίζει άδικη και εσφαλμένη την απόφαση της FIBA να επιτρέψει την μεταγραφή του Καμπόκλο στην Παρτίζαν και τονίζει πως θα παλέψει με κάθε νόμιμο μέσο για να δικαιωθεί στην υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας:

«Η Βενέτσια σημειώνει την άδικη και εσφαλμένη απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA) να εκδώσει την άδεια στον παίκτη Μπρούνο Καμπόκλο, κατόπιν αιτήματος της Παρτίζαν. Η έκδοση της προαναφερθείσας εξουσιοδότησης, στη βάση μιας πολύ σοβαρής παράβασης που διέπραξε ο αθλητής, με πρόδηλη κακή πίστη και με την υπαίτια συνεργασία του ατζέντη και του νέου του κλαμπ είναι εντελώς απαράδεκτη και θα αμφισβητείται από τον Βενέτσια σε κάθε όργανο και με κάθε διαθέσιμο μέσο, ξεκινώντας από την προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της FIBA.

Δεν είναι ανεκτό σε ένα λειτουργικό και αλληλεξαρτώμενο σύστημα όπως αυτό του ευρωπαϊκού μπάσκετ ένας σύλλογος να εκμεταλλεύεται την απόδοση ενός παίκτη που συνδέεται με συμβόλαιο με έναν πιθανό αντίπαλο. Και το περίεργο πρόσωπο παικτών και παραγόντων που αδιαφορούν όχι μόνο για τα συμβόλαια, αλλά και για τον αθλητικό προγραμματισμό, τις επενδύσεις και την ανταγωνιστικότητα των ομάδων δεν είναι ανεκτή. Για το λόγο αυτό, η Βενέτσια είναι απολύτως αποφασισμένη να συνεχίσει τη νομική της μάχη εναντίον όλων όσων εμπλέκονται σε αυτό το θέμα και σε όλους τους πιθανούς χώρους.

Επειδή είναι δυστυχώς σαφές ότι ο σεβασμός των κωδίκων συμπεριφοράς που εγκρίνονται από την ίδια τη FIBA και οι βασικές αθλητικές αξίες που πρέπει να μοιράζονται όλοι δεν μπορούν να επαφίενται την ατομική συνείδηση όσων εργάζονται, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο άθλημά μας»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.