Λαρεντζάκης: «Με ιντριγκάρει η αμφισβήτηση, μου δίνει έξτρα ώθηση» (video)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στους «Playmakers» για την σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτίζαν, αλλά και τα αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τιτίβισμα του Μάικ Τζέιμς: «Με τον Τζέιμς, ήμασταν συμπαίκτες. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά του λόγια».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο τρίτο δεκάλεπτο και τα λεγόμενα τον Μπαρτζώκα: «Μπήκαμε χαλαροί στο τρίτο δεκάλεπτο και η Παρτίζαν μας τιμώρησε. Ο κόουτς Μπαρτζώκας μας είπε στην τέταρτη περιόδο ότι πιστεύει σε εμάς για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ο προπονητής με έχει βοηθήσει πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι».

Για την κούραση της ομάδας, λόγω των συνεχόμενων αγώνων: «Υπάρχει κούραση, έχουμε πολλά ταξίδια. Δεν μας επηρεάζει αυτό και ούτε θέλουμε να το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία για τα αποτελέσμα».

Για τις προσωπικότητες στην ομάδα και το κλίμα: «Αυτό αρχίζει από τον προπονητή, αλλά και τα παιδιά που έχουν ισχυρές προσωπικότητες. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι πολύ πετυχημένη “συνταγή”».

Για το τί έγινε μετά την ήττα στο Μιλάνο: «Ο Μπαρτζώκας ήταν ήρεμος μετά την ήττα στο Μιλάνο, αλλά και την επόμενη μέρα της προπόνησης. Μας μίλησε μετά και έκανε πολύ καλό στην ομάδα».

Για τα αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Εμένα με ιντριγκάρει η αμφισβήτηση μου δίνει έξτρα ώθηση, μερικές φορές τα σχόλια είναι πολλά και ενοχλητικά. Διαβάζω σχόλια ή μου τα στέλνουν και γελάω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας