Ανακοίνωσε τον Ντοζίερ η Παρτίζαν

Τον 27χρονο Αμερικανό γκαρντ, με θητεία στο ΝΒΑ, ανακοίνωσε η Παρτίζαν.

Με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Ντοζίερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ενώ στο ΝΒΑ έχει φορέσει τη φανέλα των Θάντερ, Σέλτικς, Νάγκετς και Κινγκς.

Πέρυσι είχε λίγα ματς στο Σακραμέντο, πριν αγωνιστεί στη G-League με τους Αϊόβα Γουλβς. Ο Ντοζίερ αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Βελιγραδίου μετά τους Όγκνιεν Γιάραμαζ και Ματέους Πονίτκα.

«Είναι η πρώτη μου φορά που εγκαταλείπω τις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε ήμουν λίγο νευρικός στην αρχή. Ωστόσο, καθώς είχα ακούσει μόνο καλά λόγια για την πόλη, η νευρικότητα γρήγορα μετατράπηκε σε ενθουσιασμό. Άκουσα για το κλαμπ ότι ήταν το το καλύτερο μέρος για να παίξεις με τον καλύτερο προπονητή, γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω για έναν τέτοιο σύλλογο και έναν τέτοιο προπονητή.

Η θέση που μου αρέσει περισσότερο είναι αυτή από την οποία μπορώ να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου. Παίζω με μεγάλη αυτοπεποίθηση σε τρεις θέσεις και είμαι περήφανος για αυτό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά σε οπαδούς που έχω ακούσει ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το μπάσκετ σε όλο τον κόσμο. Θα φέρω πολύ πάθος και ενθουσιασμό στο παιχνίδι της ομάδας μας», σημείωσε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.