Μπαλτσερόφσκι: «Ήρθε η ώρα για το βήμα μπροστά στην καριέρα μου»

Ο Πολωνός σέντερ ευχαρίστησε άπαντες στη Γκραν Κανάρια για την φροντίδα που έτυχε τα 10 προηγούμενα χρόνια, ως "μετανάστατης" του μπάσκετ

Ο Αλεξάντερ Μπατσερλόφσκι αποχαιρέτησε την Γκραν Κανάρια μ ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media και παράλληλα αναφέρθηκε στις προκλήσεις που έρχονται με τη νέα του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, ώστε να κάνει ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του.

Ο Πολωνός σέντερ ευχαρίστησε συμπαίκτες, προπονητές και φιλάθλους της Γκραν Κανάρια για τα δέκα χρόνια παρουσίας του στο Λας Πάλμας των Κανάριων Νήσων, φανερώνοντας την συγκίνησή του για όσα έζησε και την φροντίδα που είχε από την ηλικία των 13 χρόνων, όταν και μετανάστευσε να παίξει μπάσκετ, μετά την Γκρόνικ.

«…Αλλά νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπίσω νέες προκλήσεις και νομίζω ότι είναι ένα βήμα μπροστά στην επαγγελματική μου καριέρα και γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να φύγω από το νησί μου.

Φαίνεται να είναι πολύ δύσκολο αντίο, αλλά δεν νιώθω έτσι… Επειδή δεν μπορείς ποτέ να πεις αντίο στο σπίτι σου, θα το κουβαλάς πάντα στην καρδιά σου και θα θέλεις πάντα να επιστρέφεις, και έτσι τελειώνω λέγοντας ότι η Γκραν Κανάρια είναι και θα είναι πάντα το σπίτι μου…

Σας ευχαριστώ για όλες αυτές τις αναμνήσεις και για αυτές που έρχονται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.