Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου ήταν ξεκάθαρο…

Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεζ και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πετούν στα σύννεφα…

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεζ,ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους «Πράσινους». Ενώ η αρχική προτεραιότητα του Ερνανγκόμεζ ήταν να εξασφαλίσει μια θέση σε ομάδα του ΝΒΑ, αυτό δεν κατέστη εφικτό και ο Παναθηναϊκός άρπαξε την ευκαιρία και βγήκε νικητής στη διεκδίκηση της απόκτησής του. 

Οι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Ισπανού σούπερ σταρ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα δημοσίευσε φωτογραφία του Ισπανού άσου με την πράσινη φανέλα των Σέλτικς…

Η είδηση της συμφωνίας έχει προκαλέσει κύμα προσμονής στους φίλους των «Πρασίνων», καθώς ο Παναθηναϊκός, υπό την καθοδήγηση του Εργκίν Αταμάν, προβαίνει σε στρατηγικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Η απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεζ ενισχύει αναμφίβολα τις επιθετικές δυνατότητες της ομάδας και θα ανεβάσει την ανταγωνιστικότητά της τόσο στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αν και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ερνανγκόμεζ υπέγραψε διετές συμβόλαιο, με τις απολαβές του να ξεπερνούν τα 4.5 εκ. ευρώ.

Με την εκτεταμένη εμπειρία του σε κορυφαία πρωταθλήματα μπάσκετ, η άφιξη του Ερνανγκόμεζ στην Αθήνα θα αποτελέσει αναμφίβολα σημαντική ώθηση για τον Παναθηναϊκό. Η ικανότητά του τόσο στο σουτ όσο και στα ριμπάουντ, σε συνδυασμό με την αμυντική του δεινότητα, τον καθιστούν μια τρομερή παρουσία στο παρκέ. Η συνεργασία του Ερνανγκόμεζ με τα άλλα αξιόλογα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, όπως ο Κώστας Σλούκας, o Λούκα Βιλντόσα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Ματίας Λεσόρ, είναι κάτι που οι λάτρεις του μπάσκετ περιμένουν με ανυπομονησία για την επόμενη σεζόν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.