Γιανιέρ: «Ο Ντόρσεϊ έχει συμβόλαιο και υπολογίζεται»

Ο Ντεριά Γιανιέρ έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια για το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο γενικός διευθυντής της Φενέρμπατσε τόνισε πως ο έμπειρος γκαρντ έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο και πς υπολογίζεται κανονικά από τον Δημήτρη Ιτούδη. Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα ήθελαν τον Ντόρσεϊ να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα, είτε για τον Παναθηναϊκό, είτε για τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο Γιανιέρ δήλωσε: «Το πλεονέκτημά μας είναι ότι συνεχίζουμε με τον ίδιο προπονητή και την επόμενη σεζόν. Επίσης, θα έχουμε κατά 80-90% την ίδια χημεία με φέτος. Μιλάμε με τον προπονητή κάθε μέρα και προσπαθούμε να κάνουμε τον σχεδιασμό μας. Στο τέλος χρειαζόμαστε μόνο τη συγκατάθεση της διοίκησης, ώστε να ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές που θέλουμε».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ προέκυψε στα μέσα της σεζόν και μαζί του υπογράψαμε κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών. Η μεταγραφή του Τάιλερ έγινε περισσότερο με το βλέμμα στο μέλλον. Φυσικά, θα θέλαμε να μας είχε βοηθήσει περισσότερο, αλλά δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να προσαρμοστεί στο 100% όταν έρχεται στα μέσα της σεζόν. Επίσης, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο να τον φέρουμε το καλοκαίρι, οπότε τον αποκτήσαμε εκείνη την περίοδο, ώστε να είναι μέρος του πλάνου που έχουμε για τα επόμενα δύο χρόνια. Τίποτα δεν έχει αλλάξει με τον σχεδιασμό μας. Υπήρξαν διάφορες φήμες για τον Τάιλερ ότι έχει υποτίθεται πρόβλημα με τον προπονητή και διάφορα άλλα, ωστόσο είναι απολύτως ψευδείς! Συμβαίνουν αυτά στις ομάδες με όλους τους παίκτες, να θέλουν να παίζουν περισσότερο και να έχουν μεγαλύτερο ρόλο. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει βιώσει κάτι τέτοιο».

Τέλος, ο Γιανιέρ δήλωσε: «Δυστυχώς ο Τάιλερ δεν ήταν δυνατό να μας βοηθήσει στα playoffs του πρωταθλήματος, λόγω του κανονισμού για τους ξένους. Είχαμε και τραυματισμούς παικτών, οπότε έπρεπε να γίνουν οι ανάλογες επιλογές. Ήταν μία επιλογή του κόουτς αυτή και την υποστήριξε μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει αλλαγή πλάνου για τον Τάιλερ. Ομάδες της Ευρωλίγκας δεν ενδιαφέρονται μόνο για τον Τάιλερ, αλλά και για άλλους παίκτες μας. Επίσης, όπως γνωρίζετε ο Τάιλερ έχει ελληνικό διαβατήριο, οπότε μπορεί να ενδιαφέρονται για εκείνον και ομάδες από την Ελλάδα. Είναι παίκτης που έχει συμβόλαιο και είναι μέρος του σχεδιασμού μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.