Παρτίζαν-Ρεάλ Μαδρίτης 78-85: «Έκλεψε» το πλεονέκτημα, έχασε τον Ντεκ (hls)

Η Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε στις δύο εκτός έδρας νίκες της Παρτίζαν και με ισάριθμες επιτυχίες στο Βελιγράδι έστειλε τη σειρά στην Ισπανία.

Οι «Μερένχες» πανηγύρισαν τη νίκη (78-85), αλλά ανησυχούν για τον τραυματισμό του Ντεκ, ο οποίος αποχώρησε στο τελευταίο δεκάλεπτο υποβασταζόμενος με πόνους στο γόνατο. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε τόσο ο Λεντέι (25 π.), όσο και ο Παπαπέτρου (18 π.), αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους Σέρβους που αγωνίστηκαν ακόμα και με έξι παίκτες στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου!

Ο Ταβάρες ήταν συγκλονιστικός, καθώς πίσω από το υψηλόσωμο άσο της «Βασίλισσας» δεν υπήρχε άλλος σέντερ για να καλύψει το κενό του όταν πήγαινε στον πάγκο. Παρόλο που είχε δύο φάουλ αρκετά νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, διαχειρίστηκε σωστά την παρουσία του στην άμυνα και βοήθησε τα μέγιστα για το… διπλό. Ο Χάνγκα με 15 πόντους ήταν ο παίκτης που «πλήγωσε» περισσότερο τους γηπεδούχους…

Τον πρώτο λόγο η Ρεάλ, αντέδρασε η Παρτίζαν

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε πολύ καλά και προηγήθηκε με 14 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Ωστόσο, η Παρτίζαν επέστρεψε και ισοφάρισε σε 42-42 με ένα κρίσιμο τρίποντο του Ντανίλο Άντζουσιτς, λιγότερο από είκοσι δευτερόλεπτα πριν το ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παλεύουν να σουτάρουν και να δημιουργήσουν αποτελεσματικές επιθέσεις. Η Παρτίζαν πήρε τον έλεγχο του αγώνα, αποκτώντας το πρώτο πλεονέκτημα από την αρχή, με 05:05 να απομένουν για το τέλος της τρίτης περιόδου, στο 51-49. Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επιστρέψει και να μπει στην τέταρτη περίοδο με διαφορά 6 πόντων.

Είχε και τον τελευταίο λόγο…

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο, μέχρι που ο Έξουμ υπέπεσε στο 4ο φάουλ του, στα 6:21 πριν το τέλος του αγώνα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παρκέ. Παρά το γεγονός ότι ο Λεντέι με τρίποντο έκανε την ομάδα του να ανακάμψει, η Παρτίζαν δεν κατάφερε να θέσει το παιχνίδι υπό έλεγχο και η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε να προηγείται στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη στο Game 4.

Μετά τις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες των δύο ομάδων, το καθοριστικό Game 5 είναι προγραμματισμένο για τις 10 Μαΐου στο WiZink Center της Μαδρίτης. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, η οποία είναι και η μοναδική ομάδα που έχει σφραγίσει το εισιτήριο για το Final 4. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.