Χέιζ-Ντέιβις: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Euroleague όλη τη σεζόν»

Ο Αμερικανός που πρωταγωνίστησε στη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των playoffs της Euroleague, αναφέρθηκε στο Game 3 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις με 15 πόντους, 5 ασίστ, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 21 στην αξιολόγηση ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού στο Σ.Ε.Φ. στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των playoffs της Euroleague.

Ο Αμερικανός αναμένει με αγωνία τις δύο επόμενες αναμετρήσεις (Τετάρτη και Παρασκευή) με τη σειρά να μεταφέρεται στην Κωνσταντινούπολη.

«Ως συνήθως θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα της Euroleague καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήμασταν τυχεροί και ικανοί παίρνοντας μια νίκη άρα υπάρχει μια συνταγή την οποία καλούμαστε να ακολουθήσουμε, εναπόκειται σε εμάς. Όπως είπα και μετά το τέλος τόσο του πρώτου όσου και του δεύτερου αγώνα, πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι για 40 λεπτά. Όποια ομάδα εκτελέσει το σχέδιό της καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα είναι αυτή που θα νικήσει και θέλουμε να είμαστε εμείς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.