Μίτσοβ για Αταμάν: «Δεν έχει τίποτα εναντιόν των Σέρβων»

Θέση για τα λεγόμενα του Εργκίν Αταμάν πήρε ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ ύστερα από το θάνατο του Μάρκο Ίβκοβιτς στο παιχνίδι της Γαλατασαράι με τον Ερυθρό Αστέρα πριν από οκτώ χρόνια.

Στο παιχνίδι της Γαλατασαράι με τον Ερυθρό Αστέρα πριν από οκτώ χρόνια για την Euroleague, η αναμέτρηση στιγματίστηκε τόσο από τα επεισόδια των οπαδών, όσο και από το θάνατο του Σέρβου, Μάρκο Ίβκοβιτς. Μερικές ώρες αργότερα ο τότε προπονητής των Τούρκων, Έργκιν Αταμάν έγινε ο αρνητικός παράγοντας με τις δηλώσεις του.

Ο έμπειρος τεχνικός αποκάλεσε «τρομοκράτες» τους οπαδούς του Ερυθρού και δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση με τα όσα είπε. Μερικά χρόνια αργότερα ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ που ήταν παίκτης του Αταμάν εκείνη τη σεζόν μίλησε σε Μέσο της Σερβίας για εκείνη τη δύσκολη χρονιά.

«Σε εκείνο το παιχνίδι δεν έπαιξα γιατί είχα κάνει μια επέμβαση. Μέναμε κοντά στο γήπεδο και πηγαίναμε νωρίς. Πήγα μια ώρα νωρίτερα όπως και ο Αταμάν. Υπήρχαν πολλοί φίλαθλοι, κυκλοφορούσαν διάφορες πληροφορίες στα Μέσα. Είδα ότι πολλοί φίλαθλοι είχαν πάει στην Πόλη με λεωφορείο. Έβγαζαν φωτογραφίες, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κάτι φυσιολογικό.

Ο γενικός διευθυντής της Γαλατασαρτάι μου είπε ότι οι οπαδοί δεν είχαν εισιτήριο και ζήτησαν, ενώ ο σύλλογος είχε πει ότι δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλειά τους. Ήρθαν μπροστά από το γήπεδο και ξεκίνησε φασαρία. Ο Αταμάν ήρθε πριν το παιχνίδι και είδε τον κόσμο και δυστυχώς είπε όσα είπε. Δεν τον υπερασπίζομαι, αλλά δεν έχει τίποτα εναντίον των Σέρβων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.