Euroleague: Ντέρμπι «αιωνίων» για το γόητρο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στα ντέρμπι των «αιωνίων» (21:30 Novasports Prime).

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν ήδη δώδεκα σερί νίκες στα ντέρμπι των δυο ομάδων, σε όλες τις διοργανώσεις και θέλουν τη νίκη για να κάνουν το 13-0 και παράλληλα να κάνουν το σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους, ψάχνουν μια μεγάλη νίκη, που θα βάλει τέλος στο νικηφόρο σερί του «αιωνίου αντιπάλου» και παράλληλα θα τους τονώσει την ψυχολογία, κυρίως εν όψει των play off του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 22-9 νίκες, ενώ ο Παναθηναϊκός έχε 11-20 νίκες. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να έχει στη διάθεσή του, τους Μουσταφά Φαλ και Αϊζέια Κάνααν. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος Σερέλης δεν υπολογίζει στους Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Ουόλτερς. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Για την Euroleague, ο Ολυμπιακός μετράει 15 νίκες, έναντι επτά των «πράσινων». Στο ΣΕΦ, οι νίκες είναι 7-2 υπέρ των Πειραιωτών. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς, Μιγκέλ Άνχελ Πέρεζ και Μεντί Ντιφαλά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.