Μπάγερν Μ. – Βίρτους Μπολόνια 91-84: Ελπίδες οκτάδας για τους Βαυαρούς (hls)

H Μπάγερν είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, κόντρα στη Βίρτους, νίκησε στον αγώνα του Μονάχου με 91-84 και την πλησίασε στον βαθμολογικό πίνακα

Ελπίδες οκτάδας για την Μπάγερν που επικράτησε 91-84 της Μπολόνια και την πλησίασε στους δύο βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά είχαν τον έλεγχο και με τον Ρούμπιτ πήραν γρήγορα το προβάδισμα (4-0) και στη συνέχεια το διεύρυναν (9-2) έχοντας πολλές επιθετικές επιλογές.

Ο Ουίνστον αρχικά και ο Χάρις στη συνέχεια, βοήθησαν ώστε η ομάδα τους να πάρει μια σημαντική διαφορά δέκα πόντων και να την διατήρησει στο μεγαλύττερο διάστημα του αγώνα.

Ο Τεόντοσιτς προσπάθησε, με δικούς τους πόντους ώστε να ξαναμπεί στο παιχνίδι η Ιταλική ομάδα (που μείωσε στο -4) αλλά πέραν του΄του… τίποτα ιδιαίτερο. Το ημίχρονο τελείωσε με την Μπάγερν να προηγείται πέντε πόντους (43-38) με επιθετικό πλουραλισμό και αποτελεσματικές αμυντικές επιλογές.

Στην έναρξη της γ΄ περιόδου, ο Ζάιτεχ μείωσε στο -3 , όμως ο Μπόνγκα πρωταγωνίστησε σε ένα σερί 6-0 της Μπάγερν με συνέπεια η διαοφρά να πάει στο +8.
Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 66-55 και στη συνέχεια είχαμε “βομβαρδισμό” τριπόντων εκατέρωθεν αλλά η διαφορά να παραμένει σταθερά στο +10 για την Μπάγερν.

Στην έναρξη της τέταρτης περιόδου, ο Γκιφάι βρήκε λύσεις μέσα στην αντίπαλη ρακέτα, έκανε το +14 για τους Γερμανούς και σε συνδυασμό με την εκπληκτική εμφάνιση του Ρούμπιτ (18 πόντους, 7/7 δίποντα) ήταν οι δύο εκφραστές της νίκης των γηπεδούχων.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.