Μπάγερν – Παναθηναϊκός 84-68: Απογοητευτικός και στο Μόναχο (hls)

Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, ένα σύνολο παικτών μπερδεμένο επιθετικά και "βραχυκλωμένο" αμυντικά εμφανίστηκε στο Μόναχο και ο Παναθηναϊκός μετά από την χειρότερη εμφάνιση του στη φετινή Euroleague, γνώρισε την ήττα από τη Μπάγερν με 84-68.

Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, ένα σύνολο παικτών μπερδεμένο επιθετικά και “βραχυκλωμένο” αμυντικά εμφανίστηκε στο Μόναχο και ο Παναθηναϊκός μετά από την χειρότερη εμφάνιση του στη φετινή Euroleague, γνώρισε την ήττα από τη Μπάγερν με 84-68.

Προβληματικό κοουτσάρισμα από τον Ράντονιτς, απελπιστικά άστοχοι οι Πράσινοι, κάκιστη η αμυντική συμπεριφορά του Τριφυλλιού στο παιχνίδι απέναντι στη Μπάγερν, η οποία έβγαλε ενέργεια και πάθος στο παρκέ, πέμπτη συνεχόμενη ήττα του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση.

Πρώτος σκόρερ των Πράσινων ήταν ο Μπέικον (18 πόντοι), ο Γουίλιαμς πέτυχε 14 πόντους, ενώ από την πλευρά των νικητών ο Ρούμπιτ με 23 πόντους έκανε όλη τη… δουλειά για τους Βαυαρούς.

Αποδοκιμασίες στο τέλος του αγώνα από τους πολυάριυθμους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο Μόναχο.

Το παιχνίδι

Με προβλήματα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο στο Μόναχο για τον Παναθηναϊκό.

Οι Πράσινοι “μπλόκαραν” στο επιθετικό κομμάτι και δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις, ενώ ένα τρίλεπτο “blackout” των Πράσινων επέτρεψε στη Μπάγερν Μονάχου να κάνει ένα 8-0 σερί και να βρεθεί στο φινάλε της περιόδου με προβάδισμα 10 πόντων (21-11).

Καμία διαφοροποίηση – πόσω μάλλον βελτίωση – στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού δεν υπήρξε ούτε στη δεύτερη περίοδο. Η άμυνα των Πράσινων παρέμεινε το ίδιο προβληματική, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού “μάτωναν” για κάθε πόντο και ήταν εξαιρετικά άστοχοι (10/26 δίποντα, 2/11 τρίποντα), αλλά και με κακές επιλογές στην επίθεση.

Οι γηπεδούχοι όχι μόνο διατήρησαν άνετα τη διαφορά, αλλά πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας την “ασφάλεια” 15 πόντων (43-28).

Αν και οι Πράσινοι μπήκαν στο παρκέ με διάθεση για να βγάλουν περισσότερη ενέργεια και να παίξουν καλύτερη άμυνα, έμειναν στην… πρόθεση. Το πιο σημαντικό επιθετικό “όπλο” του Παναθηναϊκού ήταν “σκιά” του εαυτού του, η άμυνα δεν λειτούργησε και οι Γερμανοί, δίχως να ιδρώσουν ιδιαίτερα, απέκτησαν διαφορά 17 πόντων στο τέλος της τρίτης περιόδου (61-44).

Αν και ο Μπέικον “ζεστάθηκε” στην τέταρτη περίοδο και με ατομικές προσπάθειες και μακριά από… πνεύμα συνεργασίας, έκανε πιο κολακευτική τη στατιστική του, ο Παναθηναϊκός συνέχισε τα παιδικά λάθη, ενώ αμυντικά οι Πράσινοι ήταν νωθροί. Το Τριφύλλι δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση στο παρκέ και το τέλος του αγώνα βρήκε τον Παναθηναϊκό ηττημένο με 84-68 από τη Μπάγερν.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-11, 43-28, 61-44, 84-68

Μπάγερν (Τρινκιέρι): Γουέιλερ Μπαμπ 8, Γουόλντεν 2, Γουίνστον 4, Γκίφι 4, Χάντερ 10, Μπονγκά 11, Γιαραμάζ 4, Χάρις 8, Ρούμπιτ 23, Γκίλεσπι 10

Παναθηναϊκός (Ράντονιτς): Γουόλτερς 10, Λι 5, Παπαγιάννης 6, Γουίλιαμς 14, Καλαϊτζάκης, Μπέικον 18, Πονίτκα 4, Γκριγκόνις 3, Μαντζούκας, Γκουντάιτις 8


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.