Ουίλιαμς: «Θα είμαστε πολύ καλύτεροι απέναντι στην Μπάγερν»

O Aμερικάνος παίκτης του Παναθηναϊκού δηλώνει βέβαιος για την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τους Βαυαρούς.

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς μίλησε στον Χρήστο Καούρη, την παραμονή του αγώνα Μπάγερν-Παναθηναϊκού (5/1,21.30, NOVAPRIME) στο Μόναχο, για την αντίπαλο των “πρασίνων”, την αντίδραση της ομάδας του μετά τη ήττα από τον Ολυμπιακό και τα βήματα βελτίωσης που γίνονται στην σωστή κατεύθυνση, ώστε στις επόμενες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα να υπάρξει βαθμολογική αναρρίχηση του “τριφυλλιού”.

Οι δηλώσεις του Αμερικάνου παίκτη του Παναθηναϊκού:

«Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφω εδώ. Ήταν το πρώτο μέρος που ήρθα στην Ευρώπη και μου έδειξαν πολλή αγάπη και στήριξη. Οι Γερμανοί φίλαθλοι είναι υπέροχοι, οπότε ήταν ένα καλό μέρος να ξεκινήσω την ευρωπαϊκή μου καριέρα και θα έχει πάντα ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Θα είναι ένα εξαιρετικό ματς! Έχω κάποιους φίλους από την ομάδα που είναι ακόμη εδώ και θα είναι ωραίο να τους δω αύριο το πρωί» ανέφερε χαρακτηριστικά για την Μπάγερν.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό και το τι πρέπει να αλλάξει: «Δεν ήταν μία καλή εμφάνιση για εμάς σαν σύνολο. Και για να γίνουμε καλύτερη ομάδα θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Με την προπόνηση που κάναμε και κοιτάξαμε το τι κάνει η Μπάγερν αμυντικά και επιθετικά θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Δεν θέλουμε να έχουμε παιχνίδια σαν αυτό, κάναμε ένα βήμα πίσω, αλλά την ίδια στιγμή κοιτάμε το τι να βελτιώσουμε. Ελπίζω σε πιο “γεμάτη” εμφάνιση αυτή τη φορά».

Για την ήττα και το κλίμα ενότητας που πρέπει να κρατηθεί στην ομάδα: «Θέλαμε πολύ κλείσουμε το 2022 με μία νίκη, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με ποιότητα. Αυτό δεν συνέβη, όμως από την άλλη, ξεκινάμε μία νέα χρονιά και είναι ευκαιρία να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο, αλλά και σε συλλογικό. Να δούμε το πως μπορούμε να παίξουμε. Δώσαμε μερικά δείγματα στη σεζόν με καλά παιχνίδια, όχι μόνο περιόδους. Βέβαια ακόμη προσπαθούμε! Με ένα εκτός έδρας ματς και δύο παιχνίδια που ακολουθούν στην έδρα μας την επόμενη βδομάδα ίσως τα πράγματα αλλάξουν ξανά. Όπως έγιναν μερικές βδομάδες πριν που κερδίσαμε πέντε αγώνες στη σειρά. Οπότε είχαμε καλές στιγμές και ταυτόχρονα πολύ κακές. Μαθαίνουμε ακόμη ο ένας τον άλλον, είμαστε μία νέα ομάδα και μακάρι αύριο να είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.