Βιλερμπάν – Μονακό 75-84: Νίκησε στο «Αστρομπάλ, ανησυχεί για τον Μπράουν (hls)

Η Μονακό έφυγε νικήτρια για δεύτερη σερί σεζόν από το «Αστρομπάλ», καθώς επικράτησε 84-75 της Βιλερμπάν, όμως η νίκη της επισκιάστηκε από τον σοβαρό – όπως φάνηκε – τραυματισμό του Τζον Μπράουντ στο φινάλε του αγώνα.

Για κάτι παραπάνω από 30 λεπτά οι δύο ομάδες έδωσαν φοβερή «μάχη», με το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς χέρια και τη Βιλερμπάν να δείχνει ικανή να κάνει τη ζημιά στην ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, σε ένα από τα πιο απολαυστικά παιχνίδια της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ωστόσο, οι Μονεγάσκοι ανέβασαν την ένταση τους στην άμυνα, βρήκαν πολλές δεύτερες ευκαιρίες στην επίθεση με τον Τζον Μπράουν, ο Οκόμπο έβαλε μεγάλα σουτ και από τη στιγμή που η Βιλερμπάν για πρώτη φορά δεν είχε απάντηση, η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος τους.

Η ομάδα του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου στην τέταρτη περίοδο, «έχτισε» διψήφια διαφορά (65-75) και δεν κοίταξε ξανά πίσω, συντηρώντας αυτή τη φορά το προβάδισμα μέχρι το τέλος (75-84).

Η νίκη της Μονακό, δυστυχώς, επισκιάστηκε από τον σοβαρό – όπως φάνηκε – τραυματισμό του Τζον Μπράουν. Με 41.6’’ να απομένουν για το τέλος, ο Νουά συγκρούστηκε σφοδρά με τον Αμερικανό, ο οποίος τραυματίστηκε στον θώρακα και χρειάστηκε φορείο για να αποχωρήσει από το παρκέ.

Πρώτοι σκόρερ της Μονακό οι Τζέιμς και Μοτιεγιούνας, οι οποίοι σημείωσαν από 17 πόντους, καθοριστικοί στο φινάλε οι Οκόμπο, Μπράουν και Λόιντ. Για τη Βιλερμπάν πάλεψαν μέχρι τέλους οι Λάιτι και Ομπασοχάν, οι οποίοι τελείωσαν το ματς πετυχαίνοντας από 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 45-45, 60-60, 75-84.

Δείτε ΕΔΩ τη στατιστική του αγώνα

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.