Μπαρτζώκας: «Η Έφες παίζει καλύτερα, να έχουμε υγεία για να φτάσουμε στο Final-4» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στον Δημήτρη Καρύδα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αναντολού Έφες (1/12, 19:30, NS Prime), τον περσινό ημιτελικό με τους Τούρκους και το πώς πρέπει να αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Αναντολού Έφες στην Τουρκία και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στο περσινό ημιτελικό που το τρίποντο του Βασίλιε Μίσιτς «στέρησε» από τους «ερυθρόλευκους» τον τελικό του Final-4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να παίξουμε με το στυλ το δικό μας, απλά πρέπει να παίξουμε καλά, να είμαστε σε καλή μέρα. Το στυλ του Ολυμπιακού είναι ένα μπασκετ ομαδικό παίζουμε με ταχύτητα, να σκοράρουμε την μπάλα καλά και να έχουμε ισορροπία. Είναι μια ομάδα με γεμάτο ρόστερ πρέπει να αμυνθούμε καλά ως προς τους δημιουργούς τους».

Για το παιχνίδι με την Έφες και τους δημιουργικούς παίκτες της ομάδας: «Όταν μπαίνεις να αγωνιστείς με την Έφες, δεν μπαίνεις με τη λογική ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση και να την υποτιμήσουμε. Αν δεν είσαι 100% έτοιμος θα το πληρώσεις στο τέλος. Τώρα η Έφες παίζει καλύτερα, κέρδισε σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια, εντός κέρδισαν την Μπαρτσελόνα. Το επίπεδο τους είναι πολύ ψηλό».

Για το περσινό παιχνίδι του Final-4 με την Έφες: «Όχι δεν το έχω σκεφτεί. Μαθαίνεις να κοιτάς την επόμενη μέρα αν μένεις στα παλία σε ξεπερνάνε τα πράγματα. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από την περυσινή χρονιά, κερδίσαμε τίτλους, αλλά χάσαμε ένα τελικό από ένα σουτ (σ.σ το τρίποντο του Μίσιτς). Ήταν μια χρονιά που μόνο κερδίζαμε, ελπίζω η ομάδα να έχει υγεία και να το ξανακάνουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.